Óók op zaterdagen open van 9:30 tot 15:00! | Wintersportartikelen nodig? Bezoek Skishopbrabant.nl!
BESTEL NU VÓÓR 16:00 uur, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
VEILIG EN EENVOUDIG BETALEN!
DE SPECIALIST VAN DE BENELUX!
Home / Laadpalen / Xpeng
Xpeng
Xpeng Laadpalen
Xpeng

Xpeng laadpaal op Alleskanmee.nl!

Het kopen van diverse laadpalen die geschikt zijn voor jouw Xpeng doe je op Alleskanmee.nl. Met onze laadpalen laad je eenvoudig jouw auto thuis op. De diverse laadpalen hebben diverse opties zoals Load Balancing, in en uitschakelen door middel van druppels. Ook kan bij diverse laadpalen de geleverde stroom per laadsessie worden afgelezen of kun je het begin van de laadsessie naar een later tijdstip verleggen. Op deze manier kun je optimaal gebruik maken van jouw zonnepanelen. Ook is het mogelijk om de laadsnelheid van de diverse laadpalen aan te passen. Het kiezen van de juiste laadpaal is eenvoudiger dan dat het lijkt. De laadpaal voor jouw Xpeng is uitstekende te installeren door een elektricien.


G9
P7

Waar is deze laadpaal geschikt voor

Deze laadpaal is uiteraard geschikt voor het laden van jouw Xpeng. Je laad thuis jouw auto op. Dit is veel voordeliger dan laden bij een openbare laadplek en zo ben je ook niet afhankelijk van een parkeerplek. Door de vormgeving van de laadbox is het eenvoudig om de laadsnoer over de box te hangen.

Wat zit er allemaal in de doos van de Xpeng dakdragers

- Laadpaal en bijhorende artikelen welke vermeldt worden bij het product
- Een handleiding die je helpt bij de montage

Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie


Fijn dat je op de website van Alleskanmee.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies