Winkel in 's-Hertogenbosch | Óók op zaterdagen geopend van 9:30 tot 12:30!
BESTEL NU VÓÓR 16:00 uur, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
VEILIG EN EENVOUDIG BETALEN!
DE SPECIALIST VAN DE BENELUX!
Home / Wielsloten
Wielsloten
Wielsloten
Wielsloten

Wielsloten & slotbouten

Heeft u uw wielen van uw auto nog niet beveiligd met wielsloten of slotbouten? Dan wordt dit aangeraden door Alleskanmee om te doen. Er worden tegenwoordig namelijk veel stalen en/of lichtmetalen wielen gestolen. De slotbouten en wielbouten voorkomen in de meeste gevallen dit probleem. Het assortiment aan wielsloten en slotbouten kunt u onderstaand vinden. Om de juiste bouten te bestellen kunt u filteren op uw automerk en het type filteren om de juiste sloten te bestellen.Alfa Romeo
Audi
BMW
Cadillac
Chevrolet
Citroen
Dacia
Dodge
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Infiniti
Jaguar
Jeep
Kia
Lancia
Land Rover
Mazda
Mercedes
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Saab
Seat
Skoda
Smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
Toyota
Volkswagen
Volvo

Wat zijn wielsloten eigenlijk?

Wielsloten zijn bouten en moeren die gemonteerd worden op de wielen van uw auto, dit wordt gedaan door middel van ene speciale adapter sleutel. De adapter sleutel is uniek en is alleen te gebruiken op uw set. Wel wordt er aangeraden om de sleutel altijd bij te hebben in de auto, bij pech kunt u dan de wielsloten eraf halen. 

Hoe werkt het?

Een set wielsloten bestaat uit 4 wielbouten en 2 sleutels. Per wiel wordt er één bout of moer vervangen door een wielbout. De wielbout wordt gemonteerd door middel van de speciale adapter. Op deze manier is het wiel niet meer te verwijderen met een slagmoersleutel, kruissleutel of desbetreffende adapters.