Winkel in 's-Hertogenbosch | Óók op zaterdagen geopend van 9:30 tot 12:30!
BESTEL NU VÓÓR 16:00 uur, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
VEILIG EN EENVOUDIG BETALEN!
DE SPECIALIST VAN DE BENELUX!
Home / Fietsendragers
Fietsendragers
Fietsendragers
Fietsendragers

Fietsendrager kopen?

Hier vind u een overzicht van onze fietsendragers. Fietsendragers zijn bijzonder populair in Nederland. Er zijn veel mogelijkheden om uw fietsen met de auto mee te nemen. Veruit het meest bekend is de fietsendrager voor op de trekhaak. Daarnaast zijn er prima mogelijkheden voor het meenemen van fietsen op het dak. Met een fietsendrager voor dakmontage op de dakdragers heeft u een veilige manier om uw fietsen mee te nemen. Ook worden de fietsendragers voor op de achterklep steeds populairder.

Fietsendragers

Wilt u geen fietsen meer huren, maar gewoon uw eigen vertrouwde fiets meenemen? Een fietsendrager is daarbij een zeer handig hulpmiddel om uw eigen fiets mee te kunnen nemen. Ook is het handig wanneer je een fietsendrager hebt om iemand te kunnen afzetten met de fiets of op te halen. Of het nu gaat om 1,2,3 of zelfs 4 fietsen bij Alleskanmee hebben wij een groot assortiment fietsendragers met een goede kwaliteit/prijs verhouding.Trekhaak montage
Dak montage
Achterklep fietsendrager op automerk
Op achterklep
Accessoires

Diverse soorten fietsendragers

  • Fietsendragers voor op de trekhaak
  • Fietsendragers voor op het dak
  • Fietsendragers voor op de achterklep
  • Fietsendragers geschikt voor elektrische auto’s
  • Fietsendragers geschikt voor E-bikes / elektrische fietsen

Ruim assortiment merk fietsendragers met een goede kwaliteit

Op het moment dat u overgaat tot het kopen van een fietsendrager is het belangrijk dat deze veilig is. Al onze fietsendragers hebben de juiste certificering en keuringen waarmee u veilig uw fietsen kunt vervoeren. Wij voeren onder andere onderstaande merken fietsendragers:

✔ Aguri
✔ Pro-User
✔ Thule
✔ Menabo
✔ Hapro
✔ Spinder
✔ Yakima
✔ Mont Blanc

Fietsendragers voor op de trekhaak, dak of achterklep

Welke fietsendrager voor u geschikt is hangt af van uw wensen en hoe u de fietsendrager kunt monteren. Heeft u een trekhaak? Dan zou u kunnen kiezen voor een fietsendrager voor op de trekhaak. Daarin heeft u de keuze of de fietsendrager geschikt moet zijn voor gewone fietsen of E-bike/elektrische fietsen. Vaak is het laadvermogen voor een fietsendrager geschikt voor een E-bike hoger (60kg) wat bij een normale fietsendrager gemiddeld op 45kg zit.

Heeft u geen trekhaak? Dan kunt u gaan voor een fietsendrager die op dakdragers gemonteerd kunnen worden. Hiervoor dient u dan wel eerst geschikte dakdragers aan te schaffen waar u vervolgens de fietsendragers voor dakmontage op kunt monteren.

Dan heeft u in sommige gevallen nog de optie om een fietsendrager voor op de achterklep te kiezen. Hier wordt gebruik gemaakt van de achterklep van de auto. Let wel op wanneer u een kunststof spoiler bij de achterklep heeft, er in 99% van de gevallen geen gebruik gemaakt kan worden van een fietsendrager voor op de achterklep.