★ RUIM 100.000 TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR! • DE GROOTSTE SPECIALIST VAN DE BENELUX IN 2021! ★
Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Fietsendragers

Fietsendrager kopen? Bekijk onderstaand ons ruim assortiment fietsendragers!

Hier vindt u een overzicht van onze fietsendragers. Fietsendragers zijn bijzonder populair in Nederland. Er zijn dan ook veel mogelijkheden om uw fietsen met de auto mee te nemen. Veruit het meest bekend is de fietsendrager voor op de trekhaak. Daarnaast zijn er ook prima mogelijkheden voor het meenemen van fietsen op het dak. Met een fietsendrager voor dakmontage op de dakdragers heeft u een veilige manier om uw fietsen mee te nemen. Steeds populairder worden ook de fietsendragers voor op de achterklep.

Fietsendragers

Het is niet altijd fijn om een fiets te huren maar je eigen vertrouwde fiets mee te nemen naar je vakantieadres. Een fietsendrager is daarbij een zeer handig hulpmiddel om je eigen fiets  mee te kunnen nemen. Ook is het handig wanneer je een fietsendrager hebt om iemand te kunnen afzetten met de fiets of op te halen. Of het nu gaat om 1,2,3 of zelfs 4 fietsen bij Alleskanmee.nl hebben wij een groot assortiment fietsendragers met een goede kwaliteit/prijs verhouding.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Diverse soorten fietsendragers

  • Fietsendragers voor op de trekhaak
  • Fietsendragers voor op het dak
  • Fietsendragers voor op de achterklep
  • Fietsendragers geschikt voor elektrische auto’s
  • Fietsendragers geschikt voor E-bikes / elektrische fietsen

Ruim assortiment merk fietsendragers met een goede kwaliteit

Op het moment dat je overgaat tot het kopen van een fietsendrager is het belangrijk dat deze veilig is. Al onze fietsendragers hebben de juiste certificering en keuringen waarmee je veilig je fietsen kunt vervoeren. Wij voeren onder andere onderstaande merken fietsendragers:

✔ Aguri
✔ Pro-User
✔ Thule
✔ Menabo
✔ Hapro
✔ Spinder
✔ Yakima
✔ Mont Blanc

Fietsendragers voor op de trekhaak, dak of achterklep

Welke fietsendrager voor jou geschikt is hangt af van je wensen en hoe je de fietsendrager kunt monteren. Heb je een trekhaak? Dan zou je kunnen kiezen voor een fietsendrager voor op de trekhaak. Daarin heb je de keuze of de fietsendrager geschikt moet zijn voor gewone fietsen of E-bike/elektrische fietsen. Vaak is het laadvermogen voor een fietsendrager geschikt voor een E-bike hoger (60kg) wat bij een normale fietsendrager gemiddeld op 45kg zit.

Heb je geen trekhaak? Dan kun je er voor kiezen om een fietsendrager te kiezen die op dakdragers gemonteerd kunnen worden. Hiervoor dien je dan wel eerst geschikte dakdragers aan te schaffen waar je vervolgens de fietsendragers voor dakmontage op kunt monteren.

Dan heb je in sommige gevallen nog de optie om een fietsendrager voor op de achterklep te kiezen. Hier wordt gebruik gemaakt van de achterklep van de auto. Let wel, wanneer je een kunststof spoiler bij de achterklep hebt kan in 99% van de gevallen geen gebruik gemaakt worden van een fietsendrager voor op de achterklep.