Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Fietsendragers

Groot aanbod fietsendragers voor op de trekhaak, kofferklep of op het dak.

Hier vindt u een overzicht van de fietsendragers, fietsendrageres zijn immens populair in Nederland. Er zijn dan ook veel mogelijkheden om uw fietsen met de auto mee te nemen, veruit het meest bekend is de fietsendrager voor op de trekhaak. Daarnaast zijn er ook prima mogelijkheden voor het meenemen van fietsen op het dak.

Met een fietsendrager voor dakmontage op de dakdragers heeft u een veilige manier om uw fietsen mee te nemen. Steeds populairder worden ook de fietsendragers voor op de achterklep.

Alleskanmee heeft de grootste keuze, of het nu voor op de trekhaak, het dak of de achterklep is, bij ons slaagt u altijd! Veruit het bekendste merk is Thule maar wij laten zien dat er met de fietsendragermerken van Hapro, Pro-user, Saris en Aguri ook uitstekend gebruik gemaakt kan worden om de fietsen op het dak, trekhaak of achterklep te monteren. 


Bij alleskanmee.nl slaagt u altijd wanneer u op zoek bent naar een geschikte fietsendrager.

Wij weten precies welke fietsendrager voor welke fietsen geschikt zijn of het nu gaat om:

✔ Elektrische fietsen
✔ Mountainbikes
✔ Stadsfietsen
✔ Kinderfietsen

Bij ons vindt u voor elk type fiets een fietsendragers, ook wanneer u geen trekhaak heeft, hebben wij mogelijkheden voor op het dak of eventueel op de achterklep. Omdat wij bijna alles op voorraad hebben kunt u (als u in onze showroom langskomt) de drager ook meteen meenemen. Heeft u dan nog vragen dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice.Koop bij alleskanmee.nl uw fietsendrager en dan bent u verzekerd van:

✔ De ruimste keuze
✔ Goed advies
✔ De beste prijs
✔ Snelle levering

Mogelijkheid tot koop reserveonderdelen voor fietsendragers van vele merken waaronder:

✔ Pro-User
✔ Thule
✔ Aguri
✔ Menabo


Geen producten gevonden...