Óók op zaterdagen open van 9:30 tot 15:00! | Wintersportartikelen nodig? Bezoek Skishopbrabant.nl!
BESTEL NU VÓÓR 16:00 uur, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
VEILIG EN EENVOUDIG BETALEN!
DE SPECIALIST VAN DE BENELUX!
Home / Fietsendragers / Dak montage
Dak montage
Dak montage Fietsendragers
Dak-montage

Dak montage fietsendragers

 Hier vind u onze fietsendragers voor montage op dakdragers. Met een fietsendrager op het dak is het mogelijk om fietsen te vervoeren zonder een trekhaak te hebben. Alleskanmee.nl heeft een ruim aanbod aan van verschillende fietsendragers voor dakmontage. Ook zorgen wij voor een snelle levering binnen Nederland. Zo hebben wij verschillende merken in het assortiment wat bestaat uit; Thule, Aguri, Hakr en Mont Blanc. Bekijk het assortiment fietsdragers dakmontage direct. 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Fietsmontage op dakdragers

Alleskanmee.nl levert verschillende merken fietsendragers voor montage op de dakdragers. Zo is Thule, Aguri, Hakr en Mont Blanc een vaste kracht binnen het assortiment. Binnen de fietsendragers dakmontage zijn er verschillende varianten hoe de fietsen bevestigd worden; namelijk ‘montage op voorvork’, ‘montage aan het frame’ en ‘montage op het voorwiel’. 

Montage op voorvork
Montage op de voorvork wordt in de meeste gevallen gebruikt voor racefietsen. Het kenmerk van deze montage kenmerkt zich door dat het (voor)wiel verwijdert wordt. Geschikt voor fietsen met een steekas, zonder steekas en alle wieltypes waar het voorwiel van verwijdert kan worden. Een voorbeeld product is; Thule TopRide en de Thule Fastride. 

Montage aan het frame
Het monteren van een fietsendrager aan het frame op het dak is vrij eenvoudig. Deze manier wordt veelal gebruikt voor stadsfietsen en alle andere fietsen zonder een kwetsbaar frame. Ook zou een kinderfietsen hier makkelijk op vervoert kunnen worden. Zo zijn hier verschillende voorbeelden; fietsendragers dak-montage. De klem zorgt voor een puntbelasting, dat betekent dat het niet aangeraden wordt om deze op een carbon frame te monteren. Voor een carbon frame wordt deze fietsendrager van Thule aangeraden. 

Montage op het voorwiel
Bij montage op het voorwiel wordt het voorwiel geklemd tussen twee wielklemmen. Dat betekent dat er helemaal geen contact is met de fietsendrager en het frame. Deze fietsendragers zijn dus uitstekend geschikt voor carbon fietsen. 

Zijn alle fietsen geschikt op het dak?

Eigenlijk zijn alle fietsen mogelijk te plaatsen op het dak, behalve elektrische fietsen. Dit komt omdat de elektrische fietsen te zwaar zijn. De meeste fietsendragers voor dakmontage gaan tot 20kg per fiets. Ook is het tillen van een e-bike op het dak behoorlijk lastig en raden wij dit u ook niet aan. 

Wat zijn de garanties als je koopt bij Alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl


Fijn dat je op de website van Alleskanmee.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies