Winkel in 's-Hertogenbosch | Óók op zaterdagen geopend van 9:30 tot 12:30!
BESTEL NU VÓÓR 16:00 uur, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
VEILIG EN EENVOUDIG BETALEN!
DE SPECIALIST VAN DE BENELUX!
Home / Skidragers
Skidragers
Skidragers
Skidragers

Skidragers

Vervoer uw ski’s of snowboard veilig bovenop de dakdragers van uw voertuig. Alleskanmee heeft een compleet assortiment skidragers van de merken Thule, Hakr, Menabo en M-plus. Wij leveren skidragers die geschikt zijn voor op montage van de dakdrager door middel van een t-adapter in de t-gleuf. Ook leveren wij skidragers die op een gladde en stalen dak gemonteerd worden door middel van een magneet. 

Wij hebben varianten zoals skidragers voor 1 paar, 2 paar, 4 paar en 6 paar ski’s. Ook hebben wij magnetische skidragers. Bekijk het assortiment onderstaand.


Magnetische skidragers
Skidrager 1 paar ski's
Skidrager 2 paar ski's
Skidrager 4 paar ski's
Skidrager 6 paar ski's
Skidrager op trekhaak

Skidragers kopen?

De skidragers zijn de ideale oplossing om uw ski’s te vervoeren naar uw vakantiebestemming. De ski-, magnetischedrager en/of skidrager op de trekhaak zijn uitstekende type dragers om uw winterartikelen te vervoeren. De dragers zorgen er namelijk voor dat de ski’s en/of snowboards stabiel bevestigd zijn. Zo gaat u veilig op vakantie. 

Welke types skidragers zijn er?

De skidragers van Alleskanmee dienen gemonteerd te worden op de dakdragers op het dak of op de trekhaak van uw auto. Ook heeft Alleskanmee magnetische skidragers welke op het dak geplaatst dienen te worden, deze plakken dan automatisch vast aan het dak door middel van de magneten. Dit kunt u tevens ook vinden in de handleiding van de producten. 

Welke (ski, magnetische, trekhaak)dragers heeft u nodig?

Dit is afhankelijk van het aantal ski’s of snowboards u wil gaan vervoeren. Daarbij is het ook afhankelijk over wat u al beschikt, dus bijvoorbeeld een trekhaak of dakdrager. 

Als u beschikt over een dakdrager is het makkelijk om een skidrager op de dakdrager te monteren. Beschikt u over een trekhaak, dan is het mogelijk om een skidrager op de trekhaak te monteren. Beschikt u over geen van beiden? Dan kunt u altijd nog kiezen voor de magnetische skidragers. 

Kortom ligt het ook aan uw voorkeur, denk hierbij aan hoeveel ski’s of snowboards u moet vervoeren? 2 ski’s staan gelijk aan het vervoeren van 1 snowboard, 4 ski’s zijn 2 snowboards en 6 ski’s zijn 3 snowboards.