WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE Aankoopbedrag terug winnen? >>DOE MEE<< WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE
Home / Laadpalen / Peugeot
Peugeot
Peugeot Laadpalen
Peugeot

Koop voordelig laadpaal voor uw Peugeot op Alleskanmee.nl

Zoekt u een laadpaal om uw Peugeot snel en veilig op te laden? Alleskanmee bied u een ruim assortiment laadboxen met verschillende interessante mogelijkheden. (loadbalancing etc.) De Laadpalen die wij verkopen zin uiteraard voorzien van een CE keurmerk, uitgebreid getest en meestal zelfs Tüv goedgekeurd! Alle Laadboxen met kabel zijn voor het type 2 stekker model. Kijk dus snel op onze pagina om de optimale laadpaal voor uw Peugeot te kopen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor veel verschillende montage optie's.


2008
208
3008
308
508
Tepee
Ion
Expert
Rifter
Traveller

Deze laadpaal voor de Peugeot is geschikt voor

Deze laadpaal is perfect geschikt voor het dagelijks laden van uw Peugeot. Via de display kunt u informatie over het laden aflezen, zoals het aantal geladen kW's, de snelheid van het laden en de tijdsduur. Ook is het mogelijk om via de display de laadsterkte en de starttijd in te stellen. Dit betekend dat u zelf kunt bepalen wanneer en hoe snel uw Peugeot geladen zal worden. Doordat de laadbox bestendig is tegen temperaturen van -30 tot +50 graden is deze zeer geschikt voor buiten gebruik.

Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl


Fijn dat je er bent! Alleskanmee.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer geselecteerde cookies