WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE Aankoopbedrag terug winnen? >>DOE MEE<< WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE
Home / Laadpalen / Mercedes
Mercedes
Mercedes Laadpalen
Mercedes

Voordelige laadpaal voor uw Mercedes kopen op Alleskanmee.nl

Op Alleskanmee.nl vindt u een ruim aanbod van laadpalen voor uw Mercedes. Onze krachtige laadpalen geven u de mogelijkheid om thuis uw elektrische auto snel en veilig op te laden. Wij verkopen laadpalen van ons huismerk "Perfect Fit EV Chargers", Heidelberg en Alfen. Al deze laadpalen zijn zeer geschikt voor uw Mercedes. Het is het meest voordelig om uw Mercedes thuis op te laden met stroom uit uw eigen woning of van uw eigen zonnepanelen. Zo bent u ook niet afhankelijk van laadpalen op openbare plekken.


A-Klasse
B-klasse
CLA
C-klasse
E-Klasse
EQA
EQC
EQB
Vito
EQE
EQS
GLC
EQV
GLA
GLE

Deze laadpaal voor de Mercedes is geschikt voor

Deze laadpaal is perfect geschikt voor het dagelijks laden van uw Mercedes. Via de display kunt u informatie over het laden aflezen, zoals het aantal geladen kW's, de snelheid van het laden en de tijdsduur. Ook is het mogelijk om via de display de laadsterkte en de starttijd in te stellen. Dit betekend dat u zelf kunt bepalen wanneer en hoe snel uw Mercedes geladen zal worden. Doordat de laadbox bestendig is tegen temperaturen van -30 tot +50 graden is deze zeer geschikt voor buiten gebruik.

Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie


Fijn dat je er bent! Alleskanmee.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer geselecteerde cookies