WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE Aankoopbedrag terug winnen? >>DOE MEE<< WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE
Home / Laadpalen / Land Rover
Land Rover
Land Rover Laadpalen
Land-Rover

Laadpaal Land Rover voordelig bestellen

Op Alleskanmee.nl vindt u een ruim aanbod van laadpalen voor uw Land Rover. Onze krachtige laadpalen geven u de mogelijkheid om thuis uw elektrische auto snel en veilig op te laden. Wij verkopen laadpalen van ons huismerk Perfect Fit EV-Chargers, Heidelberg en Alfen. Al deze laadpalen zijn zeer geschikt voor uw Land Rover. Het is het meest voordelig om uw Land Rover thuis op te laden met stroom uit uw eigen woning of van uw eigen zonnepanelen. Zo bent u ook niet afhankelijk van laadpalen op openbare plekken.


Defender
Discovery Sport
Range Rover
Range Rover Evoque
Range Rover Sport
Range Rover Velar

Deze laadpaal voor de Land Rover is geschikt voor

Deze laadpaal is perfect geschikt voor het dagelijks laden van uw Land Rover. Via de display kunt u informatie over het laden aflezen, zoals het aantal geladen kW's, de snelheid van het laden en de tijdsduur. Ook is het mogelijk om via de display de laadsterkte en de starttijd in te stellen. Dit betekend dat u zelf kunt bepalen wanneer en hoe snel uw Land Rover geladen zal worden. Doordat de laadbox bestendig is tegen temperaturen van -30 tot +50 graden is deze zeer geschikt voor buiten gebruik. [contents]

Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie


Fijn dat je er bent! Alleskanmee.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer geselecteerde cookies