WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE Aankoopbedrag terug winnen? >>DOE MEE<< WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE
Home / Laadpalen / Kia
Kia
Kia Laadpalen
Kia

Diverse Kia laadpaal kopen

Zoekt u een laadpaal om uw Kia snel en veilig op te laden? Alleskanmee bied u een ruim assortiment laadboxen met verschillende interessante mogelijkheden. (loadbalancing etc.) De Laadpalen die wij verkopen zin uiteraard voorzien van een CE keurmerk, uitgebreid getest en meestal zelfs Tüv goedgekeurd! Alle Laadboxen met kabel zijn voor het type 2 stekker model. Kijk dus snel op onze pagina om de optimale laadpaal voor uw Kia te kopen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor veel verschillende montage optie's.


Ceed
E-Soul
E-Niro
EV6
Niro
Optima
Xceed
Sorento
Soul
Sportage

Deze laadpaal voor de Kia is geschikt voor

Deze laadpaal is perfect geschikt voor het dagelijks laden van uw Kia. Via de display kunt u informatie over het laden aflezen, zoals het aantal geladen kW's, de snelheid van het laden en de tijdsduur. Ook is het mogelijk om via de display de laadsterkte en de starttijd in te stellen. Dit betekend dat u zelf kunt bepalen wanneer en hoe snel uw Kia geladen zal worden. Doordat de laadbox bestendig is tegen temperaturen van -30 tot +50 graden is deze zeer geschikt voor buiten gebruik.

Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling


Fijn dat je er bent! Alleskanmee.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer geselecteerde cookies