WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE Aankoopbedrag terug winnen? >>DOE MEE<< WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE
Home / Laadpalen / Ford
Ford
Ford Laadpalen
Ford

Koop voordelig laadpaal voor uw Ford op Alleskanmee.nl

Op Alleskanmee.nl vindt u een ruim aanbod van laadpalen voor uw Ford. Onze krachtige laadpalen geven u de mogelijkheid om thuis uw elektrische auto snel en veilig op te laden. Wij verkopen laadpalen van ons huismerk "Perfect Fit EV Chargers", Heidelberg en Alfen. Al deze laadpalen zijn zeer geschikt voor uw Ford. Het is het meest voordelig om uw Ford thuis op te laden met stroom uit uw eigen woning of van uw eigen zonnepanelen. Zo bent u ook niet afhankelijk van laadpalen op openbare plekken.


C-Max
Explorer
Focus
Kuga
Mustang
Tourneo Custom
Mondeo

Deze laadpaal voor de Ford is geschikt voor

Deze laadpaal is perfect geschikt voor het dagelijks laden van uw Ford. Via de display kunt u informatie over het laden aflezen, zoals het aantal geladen kW's, de snelheid van het laden en de tijdsduur. Ook is het mogelijk om via de display de laadsterkte en de starttijd in te stellen. Dit betekend dat u zelf kunt bepalen wanneer en hoe snel uw Ford geladen zal worden. Doordat de laadbox bestendig is tegen temperaturen van -30 tot +50 graden is deze zeer geschikt voor buiten gebruik.

Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling


Fijn dat je er bent! Alleskanmee.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer geselecteerde cookies