WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE Aankoopbedrag terug winnen? >>DOE MEE<< WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE
Home / Hondenrekken / Mercedes Benz
Mercedes Benz
Mercedes Benz Hondenrekken
Mercedes-Benz

Mercedes Benz hondenrekken bestellen

Alleskanmee heeft een unieke serie hondenrekken in het assortiment. Steeds meer mensen zijn ervan overtuigd dat het vervoeren van honden veilig moet gebeuren. Om een hond veilig te vervoeren heeft u de juiste uitrusting nodig. Het hondenrek is een belangrijk item. Het hondenrek is een scheidingswand van gaas tussen de kofferbak en de achterbank. Deze scheidingswand zorgt ervoor dat de hond veilig in de kofferbak blijft. Mocht er een aanrijding of noodstop zijn, dan is het met een hondenrek of scheidingswand onmogelijk dat de hond naar voren komt. De hondenrekken zijn allemaal op maat gemaakt en hebben een specifieke vorm voor uw Mercedes Benz. Hierdoor bent u er zeker van dat het rek goed past en u veilig met de hond op pad kunt. Wij hebben voor de volgende modellen Mercedes Benz hondenrekken Mercedes Benz C-klasse, Mercedes Benz A-klasse, Mercedes Benz E-klasse, Mercedes Benz B-klasse, Mercedes Benz GLK, Mercedes Benz GLE, Mercedes Benz GLA, Mercedes Benz GLC, Mercedes Benz GLS, Mercedes Benz R-Klasse, Mercedes Benz GL, Mercedes Benz ML, Mercedes Benz Vaneo, Mercedes Benz GLB


A-klasse
C-klasse
B-klasse
E-klasse
GLA
GLE
GLK
GLC
GLS

Mercedes Benz hondenrekken zijn toepasbaar voor:

Uitermate geschikt zijn deze hondenrekken voor het veilig vervoeren van uw hond in uw kofferbak. Ook zijn de hondenrekken zeer geschikt voor het vervoeren van uw bagage. Met een eventueel scheidingsrek kunt u bijvoorbeeld uw hond en uw boodschappen van elkaar gescheiden houden!

Wat vindt u in de doos van het Mercedes Benz hondenrek

- Hondenrek met perfecte, rammelvrije pasvorm
- Handleiding met duidelijke instructies
- Montageset voor het monteren

Waarom kopen bij alleskanmee.nl

✓ Vakkundige klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ Snelle responsetijd
✓ Dé specialist in dakdragers en dakkoffers


Fijn dat je er bent! Alleskanmee.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer geselecteerde cookies