★ RUIM 100.000 TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR! • DE GROOTSTE SPECIALIST VAN DE BENELUX IN 2021! ★
Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen! Dé specialist van Nederland!
Hondenrekken

Hondenrekken

Een hondenrek op maat. Alleskanmee beschikt over verschillende unieke hondenrekken series. Het is belangrijk dat u uw hond veilig vervoert. Door een hondenrek aan te schaffen is niet alleen de hond beschermd, maar ook de bestuurder en de passagiers. Beschikken over de juiste uitrusting is van essentieel belang waarbij het hondenrek in dit voorbeeld een belangrijk item is.
 
Het hondenrek is een scheidingswand van gaas tussen de kofferbak en achterbank, de scheidingswand zorgt ervoor dat de hond veilig in de kofferbak blijft. In sommige EU-landen (Duitsland, Spanje en Italië) is het verplicht uw hond aangelijnd of door middel van een hondenrek te vervoeren. De hondenrekken van Alleskanmee voldoen aan die eisen en zijn gebruiksvriendelijk te monteren.
 
Selecteer hieronder het merk van uw auto en vervolgens het model van uw auto. U krijgt dan een overzicht van hondenrekken die specifiek voor uw auto geschikt zijn!
 


Wagenspecifieke (op maat) of universele pasvorm?

Alleskanmee heeft universele hondenrekken in het assortiment, maar ook hondenrekken die op maat gemaakt zijn voor een specifieke vorm per auto. De montage is eenvoudig en heeft weinig tot geen impact op het interieur van uw auto. Hierdoor bent u er zeker van dat het rek goed past en u veilig met de hond op pad kunt. Vaak is er een divider te koop in combinatie met het hondenrek, waardoor u de kofferbak splitst. Handig voor de hond én bagage of voor 2 honden die dan beiden hun eigen plek hebben. Er wordt aangeraden om de handleiding en productomschrijving te lezen, hierdoor komt u niet voor verassingen te staan.


Geen producten gevonden...