WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE Aankoopbedrag terug winnen? >>DOE MEE<< WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE
Home / Laadpalen / Laadkabels
Laadkabels
Laadkabels Laadpalen
Laadkabels

Laadkabels

Het komt regelmatig voor dat de laadkabel die voorhanden is bij de auto te kort is. Bijvoorbeeld wanneer de laadbox aan de gevel van de woning komt en de auto net even wat verder weg staat. Ook kan het voorkomen dat de parkeerplaats bij de openbare laadpaal bezet is en dat u iets verder van de paal verwijdert staat, ook hier kan een langere kabel uitkomst bieden. Wij hebben laadkabels van 6 t/m 12 meter, die voldoen aan alle eisen!


Weergave:
 


Bezig met laden...


Laadkabels voor de electrische auto's worden steeds meer gewild. Doordat er steeds meer elektrische auto's bijkomen en er dus meer laadpunten nodig zijn neemt ook de vraag naar losse laadkabels toe. Alleskanmee heeft een mooi assortiment laadkabels, van 6 tot 12 meter lengte die gewoon op de bestaande aansluitingen passen. De laadkabeles die wij verkopen zijn uiteraard voorzien van het verplichte CE keurmerk waardoor ze veilig te gebruiken zijn. Op dit moment hebben wij laadkabels voor 3 fase 16A check wat uw auto nodig heeft en wat er voor uw laadpaal nodig de 3 fase 16A is geschikt voor laden t/m 11 kW


Fijn dat je er bent! Alleskanmee.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer geselecteerde cookies