★ RUIM 100.000 TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR! • DE GROOTSTE SPECIALIST VAN DE BENELUX IN 2021! ★
Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Box-Rek-op-trekhaak

Trekhaakbagagebox

De bagagebox op de trekhaak of trekhaakbagagebox wordt steeds populairder. De trekhaakbagagebox is een box die u vervoert op uw trekhaak. Het voordeel hiervan is dat u uw bagage makkelijk kan plaatsen in de box zonder deze te verplaatsen. Ook is het ideaal vanwege dat u extra bagage kunt vervoeren zonder dat u beschikt over een dakdrager en dakkoffer. Als u meer bagage wilt vervoeren tijdens uw vakantie kunt u het assortiment van Alleskanmee bekijken. 
 


 


Bezig met laden...
Snelle levering uit eigen voorraad!
Veilig en eenvoudig betalen
De Specialist van Nederland

Waarom de Trekhaakbagagebox?

Er zijn verschillende redenen waarvoor u kunt kiezen voor de trekhaakbagagebox. Als u beschikt over een trekhaak en u wilt voor vakantie meer bagage vervoeren dan is het ideaal om een box op de trekhaak te plaatsen. Het plaatsen ervan is enorm gebruiksvriendelijk, waardoor de box binnen no-time gevuld kan worden. 

Voordelen Trekhaakbagagebox

De voordelen van de trekhaakbagagebox zijn: 
✅ Laag en makkelijk te monteren
✅ Inpakken gaat makkelijk 
✅ Geen hoogtebeperking
✅ Toegang tot de kofferbak
✅ Minder luchtweerstand
✅ Actieradius groter dan met een dakkoffer

Nadelen Trekhaakbagagebox

De nadelen van de trekhaakbagagebox zijn:
⭕ De aanschaf is duurder dan een dakkoffer 
⭕ Achterrijsensoren/camera werkt minder goed
⭕ Afhankelijk van maximale kogeldruk

Trekhaakbagagebox of Dakkoffer?

De trekhaakbagagebox en dakkoffer zijn natuurlijk twee verschillende producten, echter kunt u bij beiden producten meer bagage vervoeren op vakantie. Het is bij de trekhaakbagagebox ideaal dat er in vergelijking met de dakkoffer minder brandstof verbruikt, dit omdat de box achter de auto hangt.

Ook is de trekhaakbagagebox makkelijk met plaatsen, dit omdat dit op de trekhaak moet. In tegenstelling tot de dakkoffer wordt deze boven de auto gemonteerd, waardoor het al verstandig is om dit met twee personen te doen. Ook zijn er geen hoogtebeperkingen met de trekhaakbagagebox. 

Het nadeel van de trekhaakbagagebox is dat het zwaarder is dan de dakkoffer, waardoor je er uiteindelijk minder mee kan vervoeren. Echter ligt dat natuurlijk aan welke grootte box u kiest. Al met al is de dakkoffer natuurlijk heel bekend in de markt en begint de trekhaakbagagebox terrein te winnen op de markt. Bent u eruit welke van de twee het wordt?