Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
X1

Top kwaliteit Kofferbak mat voor uw BMW X1


Voor een optimale bescherming van uw BMW X1 kofferbak hebben wij kofferbakmatten specifiek op maat in ons assortiment. Voor een goede bescherming als u met regelmaat uw hond, gereedschappen of andere goederen meeneemt die de autobekleding van uw BMW X1 kunnen vervuilen of beschadigen. De kofferbak matten hebben een perfect pasvorm met soms een opstaande rand. Dit staat altijd op de productpagina vermeld.

Voor de volgende modellen hebben wij een kofferbak mat in ons assortiment BMW 1 serie, BMW 2 serie, BMW 3 serie, BMW 5 serie, BMW X1, BMW X2, BMW X3, BMW X4, BMW X5, BMW X6, BMW 4 Serie, BMW X7Deze kofferbakmatten voor de BMW X1 zijn geschikt voor

De auto specifieke kofferbakmatten van Alleskanmee.nl bieden een perfecte bescherming tegen vocht, vuil en slijtage van uw BMW X1 bekleding in de kofferbak. Bij dagelijks gebruik van de kofferbak zal deze ook sneller vies worden maar met de kofferbak matten van Alleskanmee.nl is dit verleden tijd! Een schone BMW X1 kofferbak met de kofferbakmatten uit ons assortiment.


Wat zit er in de doos van de BMW X1 kofferbakmatten

- 1x specifiek op maat kofferbakmat voor de kofferbakruimte


Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie