★ RUIM 100.000 TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR! • DE GROOTSTE SPECIALIST VAN DE BENELUX IN 2021! ★
Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen! Dé specialist van Nederland!
Wielsloten

Wielsloten & slotbouten

Heeft u uw wielen van uw auto nog niet beveiligd met wielsloten of slotbouten? Dan wordt dit aangeraden door Alleskanmee om te doen. Er worden tegenwoordig namelijk veel stalen en/of lichtmetalen wielen gestolen. De slotbouten en wielbouten voorkomen in de meeste gevallen dit probleem. Het assortiment aan wielsloten en slotbouten kunt u onderstaand vinden. Om de juiste bouten te bestellen kunt u filteren op uw automerk en het type filteren om de juiste sloten te bestellen.


Wat zijn wielsloten eigenlijk?

Wielsloten zijn bouten en moeren die gemonteerd worden op de wielen van uw auto, dit wordt gedaan door middel van ene speciale adapter sleutel. De adapter sleutel is uniek en is alleen te gebruiken op uw set. Wel wordt er aangeraden om de sleutel altijd bij te hebben in de auto, bij pech kunt u dan de wielsloten eraf halen. 

Hoe werkt het?

Een set wielsloten bestaat uit 4 wielbouten en 2 sleutels. Per wiel wordt er één bout of moer vervangen door een wielbout. De wielbout wordt gemonteerd door middel van de speciale adapter. Op deze manier is het wiel niet meer te verwijderen met een slagmoersleutel, kruissleutel of desbetreffende adapters.  


 


Geen producten gevonden...