BESTEL NU VÓÓR 16:00 uur, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
VEILIG EN EENVOUDIG BETALEN!
DE SPECIALIST VAN DE BENELUX!
Home /

Towbox

Voor als u geen dakkoffer op uw dak wilt maar toch extra ruimte nodig heeft! De Towbox is een bagagebox voor op uw trekhaak van hoogwaardige kwaliteit.
Deze zijn zeer geschikt voor de nu populaire compacte auto's! Doordat ze achter de auto zitten, verbruikt de auto ook minder. Voor elektrische auto's dus zéér interessant.

De Towbox is staandaar voorzien van een wielsysteem. Hiermee kunt u de box makkelijk vanuit de stalling naar uw voertuig rijden. De box is kantelbaar en ook verschuifbaar zodat de kofferbakruimte goed toegangkelijk blijft voor de andere bagage. Towbox maakt gebruikt van hoge kwalieit materialen, hierdoor heeft u er vele jaren plezier van. De box wordt standaard geleverd met een 7 en 13 polige stekker. Ook heeft de Towbox sloten voor zowel de trekhaakkoppeling als de box zelf.

Standaard hebben wij ca 25 boxen in voorraad van de diverse modellen. Kom gerust eens langs in onze showroom om uw keuze te maken!
Fijn dat je op de website van Alleskanmee.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies