★ RUIM 100.000 TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR! • DE GROOTSTE SPECIALIST VAN DE BENELUX IN 2021! ★
Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland

Terrasvernevelaar | Blog

Terrasvernevelaar | Blog

De terrasvernevelaar (wit en zwart)is een ideale toevoeging aan uw veranda, overkapping, terras, aanbouw en/of pergola. In dit blog worden de verschillen in de terrasvernevelaars aangegeven, wit u dit nu weten? Lees dan dit blog!


Verschilllen vernevelaars

Er zijn verschillende vernevelaars op de markt, zowel online als offline. Echter zijn er verschillen, dit heeft vooral te maken met de inhoud van de vernevelaar.

Verschillende aanbieders bieden de vernevelaar aan zonder pomp (alleen de slangenset) die dan direct op de waterkraan aangesloten wordt, ook heb je types die geleverd worden met een pomp. Degene met pomp zijn natuurlijk prijziger dan zonder pomp, echter heeft de pomp voordelen om set af te stellen (programmeerbaar) op uw gewenste snelheid en momenten. 

Waarom de vernevelaar?

De (terras) vernevelaar is ideaal om onder uw veranda, overkapping, pergola en/of terras te hangen. Wij als Nederlanders zijn dol op het buitenleven, zodra de zon enigzins genieten we van het heerlijke weer. 

Het warme weer is natuurlijk heerlijk, echter moet het wel lekker blijven. Door het vernevelingssysteem te installeren kan er zelf een programma ingesteld worden via de pomp. Uit de vernevelaar komt een verkoelende spray, waardoor je koel blijft zonder nat te worden en blijft het met het warme weer aangenaam om buiten te zitten. De vernevelaar is DE ideale toevoeging op uw terras. 

Beschikbaarheid?

Het product is beschikbaar in twee kleuren; wit en zwart. De prijs van deze set bedraagt €𝟏𝟓𝟗,-. Bent u geïnteresseerd in dit product? 👇🏼
𝑾𝒊𝒕 (pomp):
https://alleskanmee.nl/Terraskoeling-programmeerbare-koele-waterverneveling-op-uw-eigen-terras-kleur-wit
𝒁𝒘𝒂𝒓𝒕 (pomp):
https://alleskanmee.nl/Terraskoeling-programmeerbare-koele-waterverneveling-op-uw-eigen-terras

 

  Alleskanmee     09-09-2021 12:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.