★ RUIM 100.000 TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR! • DE GROOTSTE SPECIALIST VAN DE BENELUX IN 2021! ★
Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland

Sneeuwkettingen en loopvaksneeuwkettingen | Blog

Sneeuwkettingen en loopvaksneeuwkettingen | Blog

Ga veilig op reis met de sneeuwkettingen van Alleskanmee.nl

Alleskanmee.nl heeft een ruim assortiment aan verschillende sneeuwkettingen op maat voor uw banden! Wij leveren deze direct van uit onze eigen voorraad.
Voor veel auto’s zijn normale sneeuwkettingen perfect geschikt voor de wintervakantie naar het buitenland. In veel wintervakantie landen zoals Oostenrijk en Duitsland zijn ze zelf verplicht! Deze sneeuwketting zorgen er voor dat u veilig door de sneeuw kunt rijden.

Maar er zijn steeds vaker nieuwe modellen auto’s waarbij de velgen/banden te groot zijn om de conventionele sneeuwkettingen te monteren. Dit zal dan vaak worden vermeld in het instructie boekje van uw auto; ‘’Geen sneeuwkettingen mogelijk’’. Voor deze auto’s is er natuurlijk wel een oplossing. Dit zijn de loopvlaksneeuwkettingen. Deze worden op een andere manier gemonteerd waardoor er niets achter het wiel komt. Dit is bij de normale sneeuwkettingen wel het geval. De loopvlaksneeuwkettingen worden alleen op de band en de buitenkant van uw band/velg gemonteerd. Zo word er voorkomen dat er achter uw wiel iets in de weg zit wat de montage van de sneeuwkettingen onmogelijk maakt!

Alleskanmee.nl biedt ook andere producten aan die wellicht handig kunnen zijn voor uw wintervakantie zoals: Dakkoffers, Skidragers en trekhaakboxen
 


  Alleskanmee     16-11-2020 12:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.