★ RUIM 100.000 TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR! • DE GROOTSTE SPECIALIST VAN DE BENELUX IN 2021! ★
Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland

Skidragers perfect voor uw ski vakantie | Blog

Skidragers perfect voor uw ski vakantie | Blog

De makkelijkste manier om uw ski’s mee te nemen op uw ski vakantie is natuurlijk met het gebruik van skidragers! Deze zijn er al vanaf 1 paar ski’s tot wel 6 paar ski’s.

Voor op het dak zijn er eigenlijk twee soorten ski dragers.
Er zijn skidragers voor op de dakdragers. Deze worden gemonteerd op de dakdragers doormiddel van gebruik van een U beugel of een T adapter (T-adapter is alleen geschikt voor aluminium stangen). De skidragers voor op de dakdragers zijn er vanaf 1 paar ski’s tot 6 paar ski’s.
Dan zijn er nog de magnetische skidragers. Deze worden met behulp van een magneet op het dak van uw auto gemonteerd. Deze magnetische skidragers kunnen maximaal 2 paar ski’s vervoeren. Het voordeel van deze dragers is dat u geen dakdragers hoeft aan te schaffen en dit dus vaak kostentechnisch interessant is!

Mocht u geen ruimte op uw dak hebben omdat u bijvoorbeeld al een skikoffer op uw dak vervoert dan is de skidrager voor op de trekhaak de perfecte oplossing! Deze skidrager kan 4 paar ski’s of 4 snowboard vervoeren. Ook is het mogelijk om deze met een uitbreiding set uit te breiden! Hiermee kunt u 2 paar ski’s of 2 snowboards extra vervoeren. Wellicht vindt u andere producten zoals: dakkoffers, sneeuwkettingen of dakdragers ook interessant!


 


 
  Alleskanmee     16-11-2020 14:10     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.