BESTEL NU VÓÓR 16:00 uur, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
VEILIG EN EENVOUDIG BETALEN!
DE SPECIALIST VAN DE BENELUX!
Home /

Neumann

NEUMANN spol. s ro is een Tsjechisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van dakkoffers en dakdragers. Het bedrijf was de eerste die deze producten op de Tsjechische markt  verkocht. De eerste producten waren dakdragers voor ŠKODA-auto's.
Een deel van de productie van het bedrijf bevindt zich sinds 1992 in Tuchlovice, nabij de stad Kladno. De productie- en opslagcapaciteiten zijn geleidelijk uitgebreid (bv. productie van dakkoffers en poedercoating). Onlangs is injectievorming aangebracht. Het huidige productportfolio omvat een breed assortiment dakkoffers, dakdragers, dakrails en soortgelijke autoaccessoires. Neumann is al bijna 30 jaar op de markt aanwezig!
Het zakelijke deel van het bedrijf biedt activiteiten op het gebied van groothandel, detailhandel en internetverkoop. Neumann exploiteert één van de grootste online winkels in zijn soort in Tsjechië, waar niet alleen Neumanns, maar ook dakkoffers, dakdragers en andere soortgelijke accessoires van andere vooraanstaande wereldfabrikanten worden verhandeld. Het bedrijf is gevestigd in de Praagse wijk Braník, waar de grootste winkel in Tsjechië samen met het kantoorgebouw, de groothandel en de e-shopmagazijnen van het bedrijf worden gehouden.
NEUMANN behoort tot de grootste fabrikanten en distributeurs van producten in zijn soort in Tsjechië. 

Fijn dat je op de website van Alleskanmee.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies