BESTEL NU VÓÓR 16:00 uur, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
VEILIG EN EENVOUDIG BETALEN!
DE SPECIALIST VAN DE BENELUX!
Home /

Modula

Modula Case System is een jong bedrijf, gevestigd in Piandimeleto in de provincie Pesaro Urbino, Italië. Modula ontwerpt, fabriceert en commercialiseert dakkoffers, fietsendragers, autoaccessoires en oplossingen voor de auto- en sportindustrie. Alle producten zijn gegarandeerd en goedgekeurd door strikte certificeringen van Europese autoriteiten van de transportsector.
Het innovatieve ontwerp dat al zijn producten onderscheidt, de kwaliteit, de aandacht voor details en het non-stop onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe technologieën en materialen zijn slechts enkele van de sterke punten van Modula Case System. 
Het bedrijf is aanwezig op nationaal en internationaal niveau: de producten van Modula Case System zijn verkrijgbaar in 25 verschillende landen, dankzij een distributienetwerk dat direct kan inspelen op de behoeften van de klant en dat continu groeit.

Fijn dat je op de website van Alleskanmee.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies