WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE Aankoopbedrag terug winnen? >>DOE MEE<< WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE
Hoe kiest u de juiste Airco? | Blog In de zomer kan de temperatuur flink oplopen buitens- en binnenshuis. Het is daarom ideaal om een airco te hebben waarmee je de temperatuur aangenamer maakt binnenshuis. Waar moet ik opletten? Welke airco kies ik? Lees dit blog om de antwoorden te horen!
 

Wat is een Airco?

Een airco, ook wel een airconditioning is een apparaat die een ruimte binnenshuis kan verwarmen of verkoelen. De (split) airco bestaat uit een binnen- en buitenunit, welke voorzien is van een warmtewisselaar. De warmtewisselaar is van belang om te schakelen tussen het verwarmen van een ruimte of verkoelen van een ruimte. 

 

Hoe werkt een Airco?

Een (split) airco systeem werkt door middel van een warmtepomp. Het is dus mogelijk om een kamer te verwarmen en/of te verkoelen, welke natuurlijk afhankelijk is van het weer (lente, zomer, herfst, winter). De airco verkoelt een ruimte door warme lucht uit de ruimte trekken (binnenunit) en deze af te voeren via de buitenunit. 

Vervolgens wordt er warme lucht van buiten naar binnen gezogen die naar de wisselaars ruimte gaat. In deze ruimte bevindt zich koelvloeistof (6 graden), welke de warme lucht omzet tot koele lucht en deze vervolgens de ruimte inblaast. 
 

Hoe kies is de juiste airco?

Een keuze maken welke airco het juiste is voor uw gewenste ruimte is het belangrijk, omdat u in de slaapkamer een airco wil die minder geluid maakt dan een airco die hangt in de woonkamer. Er wordt dus aangeraden om eerst een afweging te maken in welke ruimte deze komt te hangen en vanuit daar kan er een beslissing genomen worden op basis van uw keuze. 
 

Aanschaf?

Bij de aanschaf van de airco is het verplicht om het te laten installeren door een gespecialiseerd bedrijf. Dit is wettelijk zo beschreven. Voor de (split) airco van Perfect Fit: www.alleskanmee.nl/split-unit-airconditioning-systeem-met-WIFI
 
  Alleskanmee     16-09-2021 15:45     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Fijn dat je er bent! Alleskanmee.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer geselecteerde cookies