BESTEL NU VÓÓR 16:00 uur, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
VEILIG EN EENVOUDIG BETALEN!
DE SPECIALIST VAN DE BENELUX!
Home /

Hakr

ASN Hakr Brno Ltd werd opgericht in 1992. Het begon met de productie van fietsdakdragers in de kelder van een van de twee eigenaren. Toen breidde de productie zich uit en begon het bedrijf met de productie van dakdragers voor Škoda-voertuigen en dakdragers met dwarsdragers. In 1995 verhuisde het bedrijf naar Brno-Maloměřice waar het de productie uitbreidde door skidragers te introduceren en de eerste werknemers in dienst nam. In 1997 verhuisde het bedrijf weer naar een gehuurd pand in Kobylnice waar de eerste machines werden aangeschaft en andere medewerkers werden aangenomen. De volgende verhuizing vond plaats in 2000 toen het bedrijf een productielocatie in Újezd ​​u Brna kocht en het aanbod werd uitgebreid met dakkoffers. In de jaren daarna werden ook fietsendragers voor trekhaken en dakdragers voor buitenlandse auto's onderdeel van het aanbod.
                                                                     

Vandaag
Het bedrijf heeft op dit moment ongeveer 40 medewerkers en het aanbod van producten neemt nog steeds toe in overeenstemming met nieuwe trends. De goederen staan bij de fabriekswinkels in Brno, Ostrava en Praag. De fietsendragers, dakdragers, skidragers en fietsendragers voor de trekhaak hebben tests ondergaan en zijn TUV SUD-gecertificeerd voor voertuigen en autoaccessoires. En de dakkoffers voldoen ook aan de eisen voor “crashtests”.

Fijn dat je op de website van Alleskanmee.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies