BESTEL NU VÓÓR 16:00 uur, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
VEILIG EN EENVOUDIG BETALEN!
DE SPECIALIST VAN DE BENELUX!
Home /

Cikcar

Dit bedrijf is opgericht in 1990. Vanaf het begin houden zij zich bezig met de productie van autoaccessoires. De productie betekent hi-tech en de beste materialen. Hoge kwaliteit - perfect passende elementen. Functionaliteit en modern is het belangrijkste voordeel van de producten. Sinds 2014 beschikt het bedrijf over een axiaal bewerkingscentrum CNC 3 met numerieke besturing. Deze machine wordt gebruikt voor de productie van mallen vooar de CIKCAR rubber mattenZe produceren deze matrijzen volgens eigen documentatie en techniek. Ze hebben gekwalificeerd personeel en een professioneel machinepark.
Daarnaast voldoen ze aan strikte regels op het gebied van oppervlakte en verwerking. Ze zijn in staat om de elementen van 1680mm x 890mm te verwerken. Ze werken op staal, aluminium, duraluminium, koper en messing. Ze gebruiken programma's als SOLIDWORKS en EDGECAM.
Fijn dat je op de website van Alleskanmee.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies