Winkel in 's-Hertogenbosch | Óók op zaterdagen geopend van 9:30 tot 12:30!
BESTEL NU VÓÓR 16:00 uur, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
VEILIG EN EENVOUDIG BETALEN!
DE SPECIALIST VAN DE BENELUX!
Skoda
Skoda Sneeuwkettingen op automerk
Skoda

Bestel topkwaliteit sneeuwkettingen voor jouw Skoda

Conventionele of loopvlaksneeuwkettingen

Moderne auto's hebben steeds meer systemen voor veiligheid en worden meer uitgerust met grote velgen/banden. Hierdoor is het bij de meeste auto's niet meer mogelijk om conventionele sneeuwkettingen te monteren. In het instructieboekje van jouw auto staat dan vaak ‘geen sneeuwkettingen mogelijk’ ook worden vaak bandenmaten vermeldt, waarbij wel sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. De loopvlak sneeuwkettingen worden volgens een ander principe gemonteerd. Bij het loopvlak van de sneeuwkettingen komt er namelijk niets achter het wiel. Deze sneeuwkettingen komen dan alleen op de band en aan de buitenkant van de band/velg. Bij de conventionele sneeuwkettingen wordt de sneeuwketting wel achter het wiel gemonteerd.

Hoe leg ik sneeuwkettingen om?

Het is van cruciaal belang om de sneeuwkettingen op tijd om te leggen, dit omdat als je eenmaal in een sneeuwgebied komt is het omleggen ervan lastig. Allereerst is het belangrijk om te zorgen dat de wielkast sneeuwvrij is, dit maakt het omleggen van de sneeuwketting een stuk makkelijker en vriendelijker. Per merk en type is het afhankelijk hoe de sneeuwketting opgelegd moet worden, dit wordt beschreven in de handleiding van het desbetreffend product. Ook is het mogelijk om de instructievideo’s op ons YouTube platform te bekijken. Het vooraf doornemen van de handleiding wordt aangeraden, zo kom je niet voor ongewenste verassingen te staan. Als tip van Alleskanmee is het handig om de sneeuwketting een aantal keer thuis om de band te leggen, zodat je weet hoe het proces gaat. Dit maakt het des te makkelijker als je richting het sneeuwgebied rijdt. Daarnaast raadt Alleskanmee aan om een zaklamp, handschoenen en mogelijk een matje voor jouw knieën mee te nemen.Citigo
Enyaq
Fabia
Kamiq
Karoq
Kodiaq
Octavia
Praktik
Rapid
Roomster
Scala
Superb
Yeti

Waar zijn deze sneeuwkettingen van Skoda geschikt voor

De sneeuwkettingen zorgen ervoor dat je bij winterse omstandigheden veilig jouw bestemming bereikt. De kettingen geven jouw voertuig weer grip op sneeuw en ijs.

Wat zit er allemaal in de doos van de Skoda sneeuwkettingen

- Een complete set sneeuwkettingen specifiek voor jouw Skoda
- Opbergtas/koffer
- Handleiding

Voordelen bij Alleskanmee.nl

✔ Al meer dan 10 jaar de specialist!
✔ Veilig en eenvoudig betalen!
✔ Deskundige klantenservice!
✔ Juiste retourafhandeling, 14 dagen bedenktijd!