Winkel in 's-Hertogenbosch | Óók op zaterdagen geopend van 9:30 tot 12:30!
BESTEL NU VÓÓR 16:00 uur, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
VEILIG EN EENVOUDIG BETALEN!
DE SPECIALIST VAN DE BENELUX!
Opel
Opel Sneeuwkettingen op automerk
Opel

Koop hier jouw Opel sneeuwkettingen

Conventionele of loopvlaksneeuwkettingen

Moderne auto's hebben steeds meer systemen voor veiligheid en worden meer uitgerust met grote velgen/banden. Hierdoor is het bij de meeste auto's niet meer mogelijk om conventionele sneeuwkettingen te monteren. In het instructieboekje van jouw auto staat dan vaak ‘geen sneeuwkettingen mogelijk’ ook worden vaak bandenmaten vermeldt, waarbij wel sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. De loopvlak sneeuwkettingen worden volgens een ander principe gemonteerd. Bij het loopvlak van de sneeuwkettingen komt er namelijk niets achter het wiel. Deze sneeuwkettingen komen dan alleen op de band en aan de buitenkant van de band/velg. Bij de conventionele sneeuwkettingen wordt de sneeuwketting wel achter het wiel gemonteerd.

Hoe leg ik sneeuwkettingen om?

Het is van cruciaal belang om de sneeuwkettingen op tijd om te leggen, dit omdat als je eenmaal in een sneeuwgebied komt is het omleggen ervan lastig. Allereerst is het belangrijk om te zorgen dat de wielkast sneeuwvrij is, dit maakt het omleggen van de sneeuwketting een stuk makkelijker en vriendelijker. Per merk en type is het afhankelijk hoe de sneeuwketting opgelegd moet worden, dit wordt beschreven in de handleiding van het desbetreffend product. Ook is het mogelijk om de instructievideo’s op ons YouTube platform te bekijken. Het vooraf doornemen van de handleiding wordt aangeraden, zo kom je niet voor ongewenste verassingen te staan. Als tip van Alleskanmee is het handig om de sneeuwketting een aantal keer thuis om de band te leggen, zodat je weet hoe het proces gaat. Dit maakt het des te makkelijker als je richting het sneeuwgebied rijdt. Daarnaast raadt Alleskanmee aan om een zaklamp, handschoenen en mogelijk een matje voor jouw knieën mee te nemen.Adam
Agila
Ampera
Antara
Astra
Cascada
Combo
Corsa
Crossland
Grandland
Insignia
Karl
Meriva
Mokka
Movano
Signum
Speedster
Vectra
Vivaro
Zafira

Waar zijn deze sneeuwkettingen van Opel geschikt voor

De sneeuwkettingen zorgen ervoor dat je bij winterse omstandigheden veilig jouw bestemming bereikt. De kettingen geven jouw voertuig weer grip op sneeuw en ijs.

Wat zit er allemaal in de doos van de Opel sneeuwkettingen

- Een complete set sneeuwkettingen specifiek voor jouw Opel
- Opbergtas/koffer
- Handleiding

Voordelen bij Alleskanmee.nl

✔ Jarenlange ervaring!
✔ Veilig en eenvoudig betalen!
✔ Groot assortiment, snelle levering!
✔ Juiste retourafhandeling, 14 dagen bedenktijd!