Óók op zaterdagen open van 9:30 tot 15:00! | Wintersportartikelen nodig? Bezoek Skishopbrabant.nl!
BESTEL NU VÓÓR 16:00 uur, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
VEILIG EN EENVOUDIG BETALEN!
DE SPECIALIST VAN DE BENELUX!
Bmw
Bmw Kofferbaktassen
Bmw

Kofferbaktassen van topkwaliteit voor uw Bmw 

Het meest efficiënt gebruik maken van uw kofferbakruimte doet u met kofferbaktassen speciaal voor uw Bmw. Deze op maat gemaakt tassen passen perfect in uw auto. De kofferbak word zo netjes gevuld. Hiermee kunt u tot wel 30% meer bagage meenemen. De kofferbaktassen zijn van uitstekende prijs en worden voor een voordelige prijs geleverd. Ze zijn gemaakt van een sterke stof die waterbestendig en slijtvast is. Ook hebben de kofferbaktassen voor uw Bmw een luxe uitstraling. Wij hebben voor de volgende modellen kofferbaktassen Bmw 1 serie, Bmw 2 serie, Bmw 3 serie, Bmw 4 serie, Bmw 5 serie, Bmw 6 serie, Bmw 7 serie, Bmw 8-serie, Bmw X1, Bmw X2, Bmw X3, Bmw X4, Bmw X5, Bmw X6, Bmw X7, Bmw Z4


1 serie
2 serie
3 serie
4 serie
5 serie
6 serie
7 serie
8-serie
I4
iX
IX3
X1
X2
X3
X4
X5
X6
X7
Z4

Deze kofferbaktassen voor de Bmw zijn geschikt voor

De kofferbaktassen voor uw Bmw zijn zeer geschikt voor het optimaal vervoeren en vullen van uw kofferbakruimte. Met deze tassen is het niet meer nodig om voor uw vakantie alles te passen en meten. Alle spullen die passen in de tassen passen ook in uw Bmw. Omdat deze specifiek gemaakt zijn voor uw auto en perfect passen ziet het er ook nog eens erg netjes uit!

Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie


Fijn dat je op de website van Alleskanmee.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies