Óók op zaterdagen open van 9:30 tot 15:00! | Wintersportartikelen nodig? Bezoek Skishopbrabant.nl!
BESTEL NU VÓÓR 16:00 uur, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
VEILIG EN EENVOUDIG BETALEN!
DE SPECIALIST VAN DE BENELUX!
Home / Dakdragers / Infiniti
Infiniti
Infiniti Dakdragers
Infiniti

Infiniti dakdragers te bestellen op Alleskanmee.nl

Voor dakdragers bent u bij Alleskanmee.nl op de juiste plek! Hier vindt u perfect passende dakdragers speciaal voor uw Infiniti Met dakdragers is het erg eenvoudig om uw dakkoffers, skidragers of fietsen te vervoeren. Bij Alleskanmee.nl zijn diverse merken dakdragers te vinden, denk aan merken zoals: Thule, Farad, Mont Blanc en Aguri. Dit zijn allemaal merken van topkwaliteit die wij tegen een voordelige prijs leveren! Er zit natuurlijk ook verschil in de dakdragers tussen de verschillende merken. Bij elke dakdrager die u op onze site ziet vindt u in de productomschrijving een duidelijke omschrijving van het product en handige informatie zoals bijvoorbeeld het draagvermogen van de dakdragers!

Wij hebben voor uw Infiniti FX, Infiniti M, Infiniti Q30, Infiniti Q50, Infiniti Q70, Infiniti QX30, Infiniti QX70 dakdragers in ons assortiment. Bij de filters kunt u uw wensen instellen zodat u de juiste keuze kunt maken in het kopen van uw gewenste dakdragers.



FX
M
Q30
Q50
Q70
QX30
QX70

Infiniti dakdragers zijn toepasbaar voor

Uitermate geschikt zijn deze dakdragers voor de Infiniti voor het vervoeren van onder andere dakkoffers, kano’s, flexibele dakkoffers en ladders. Ook voor het plaatsen van een fietsendrager voor dakdragermontage zijn deze dakdragers geschikt. Bij de productinformatie kunt u altijd vinden voor welk daktype deze dakdragers geschikt zijn. Meer informatie over daktype kunt u vinden op de pagina Diverse daktype voor dakdrager montage

Wat bevindt zich allemaal in de doos van de dakdragers voor uw Infiniti

- Een duidelijke handleiding die u helpt bij het monteren van de dakdragers
- De benodigdheden om de dakdragers op uw Infiniti te monteren
- Een complete set dakdragers voor op uw Infiniti
- Sloten voor uw dakdragers (LET OP! Bij sommige modellen moeten deze los worden besteld)

Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie


Fijn dat je op de website van Alleskanmee.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies