Óók op zaterdagen open van 9:30 tot 15:00! | Wintersportartikelen nodig? Bezoek Skishopbrabant.nl!
BESTEL NU VÓÓR 16:00 uur, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
VEILIG EN EENVOUDIG BETALEN!
DE SPECIALIST VAN DE BENELUX!
Honda
Honda Sneeuwkettingen op automerk
Honda

Online sneeuwkettingen kopen voor uw Honda

Conventionele of loopvlaksneeuwkettingen

Moderne auto's hebben steeds meer systemen voor veiligheid en worden meer uitgerust met grote velgen/banden. Hierdoor is het bij de meeste auto's niet meer mogelijk om conventionele sneeuwkettingen te monteren. In het instructieboekje van uw auto staat dan vaak ‘geen sneeuwkettingen mogelijk’ ook worden vaak bandenmaten vermeldt, waarbij wel sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden. De loopvlak sneeuwkettingen worden volgens een ander principe gemonteerd. Bij het loopvlak van de sneeuwkettingen komt er namelijk niets achter het wiel. Deze sneeuwkettingen komen dan alleen op de band en aan de buitenkant van de band/velg. Bij de conventionele sneeuwkettingen wordt de sneeuwketting wel achter het wiel gemonteerd.

Hoe leg ik sneeuwkettingen om?

Het is van cruciaal belang om de sneeuwkettingen op tijd om te leggen, dit omdat als u eenmaal in een sneeuwgebied komt is het omleggen ervan lastig. Allereerst is het belangrijk om te zorgen dat de wielkast sneeuwvrij is, dit maakt het omleggen van de sneeuwketting een stuk makkelijker en vriendelijker. Per merk en type is het afhankelijk hoe de sneeuwketting opgelegd moet worden, dit wordt beschreven in de handleiding van het desbetreffend product. Ook is het mogelijk om de instructievideo’s op ons YouTube platform te bekijken. Het vooraf doornemen van de handleiding wordt aangeraden, zo komt u niet voor ongewenste verassingen te staan. Als tip van Alleskanmee is het handig om de sneeuwketting een aantal keer thuis om de band te leggen, zodat u weet hoe het proces gaat. Dit maakt het des te makkelijker als u richting het sneeuwgebied rijdt. Daarnaast raadt Alleskanmee aan om een zaklamp, handschoenen en mogelijk een matje voor uw knieën mee te nemen.Accord
Civic
CR-V
CR-Z
FR-V
HR-V
Insight
Jazz
Stream

Waar zijn deze sneeuwkettingen van Honda geschikt voor

De sneeuwkettingen zorgen ervoor dat u bij winterse omstandigheden veilig uw bestemming bereikt. De kettingen geven uw voertuig weer grip op sneeuw en ijs.

Wat zit er allemaal in de doos van de Honda sneeuwkettingen

- Een complete set sneeuwkettingen specifiek voor uw Honda
- Opbergtas/koffer
- Handleiding

Voordelen bij Alleskanmee.nl

✔ Al meer dan 10 jaar de specialist!
✔ Veilig en eenvoudig betalen!
✔ Deskundige klantenservice!
✔ Juiste retourafhandeling, 14 dagen bedenktijd!


Fijn dat je op de website van Alleskanmee.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies