Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Swift

Kofferbak mat voor diverse Suzuki Swift modellen


Voor een optimale bescherming van uw Suzuki Swift kofferbak hebben wij kofferbakmatten specifiek op maat in ons assortiment. Voor een goede bescherming als u met regelmaat uw hond, gereedschappen of andere goederen meeneemt die de autobekleding van uw Suzuki Swift kunnen vervuilen of beschadigen. De kofferbak matten hebben een perfect pasvorm met soms een opstaande rand. Dit staat altijd op de productpagina vermeld.

Voor de volgende modellen hebben wij een kofferbak mat in ons assortiment Suzuki Grand Vitara, Suzuki Swift, Suzuki SX4, Suzuki Vitara, Suzuki JimnyDeze kofferbakmatten voor de Suzuki Swift zijn geschikt voor

De auto specifieke kofferbakmatten van Alleskanmee.nl bieden een perfecte bescherming tegen vocht, vuil en slijtage van uw Suzuki Swift bekleding in de kofferbak. Bij dagelijks gebruik van de kofferbak zal deze ook sneller vies worden maar met de kofferbak matten van Alleskanmee.nl is dit verleden tijd! Een schone Suzuki Swift kofferbak met de kofferbakmatten uit ons assortiment.


Inhoud doos dakdragers voor uw Suzuki Swift

- 1x auto specifieke kofferbakmat voor de kofferbakruimte


Waarom kopen bij alleskanmee.nl

✓ Vakkundige klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ Snelle responsetijd
✓ Dé specialist in dakdragers en dakkoffers