Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
XLV

Voordelig SsangYong XLV dakdragers kopen


Dakdragers voor uw auto! Dakdragers zijn voor het vervoeren voor extra bagage erg handig. Wij hebben specifiek voor uw SsangYong XLV passende dakdragers. Deze zijn perfect passend voor op het dak van uw SsangYong XLV. Met dakdragers kunt u onder andere dakkoffers, skidragers en fietsen vervoeren. Wij verkopen verschillende merken dakdragers zoals Menabo, Aguri, Modula, Hakr en Thule. Nagenoeg alle dakdragers worden vanuit ons eigen magazijn verstuurd voor een snelle levering!

Wij verkopen dakdragers voor diverse modellen zoals de: SsangYong Tivoli, SsangYong Musso, SsangYong Actyon, SsangYong Korando Sport, SsangYong Kyron, SsangYong Rexton, SsangYong Rodius, SsangYong XLV. Op onze website kunt u filteren op merk, model, bouwjaar, carrosserie en het daktype van uw auto.

Bezig met laden...


Waar zijn de dakdragers SsangYong XLV geschikt voor

De dakdragers die wij voor uw SsangYong XLV aanbieden zijn uitermate geschikt voor het meenemen van extra bagage of grote voorwerpen zoals dakkoffers, fietsen, SUBboards, kano’s, ladders etc. Op de pagina fietsendragers voor dakdragermontage hebben we een overzicht van alle fietsendragers die op deze dakdragers kunnen passen. De dakdragers zijn geschikt voor het type dak wat bij uw auto hoort, meer informatie over het daktype kunt u vinden op de pagina Diverse daktype voor dakdrager montage


Inhoud doos dakdragers voor uw SsangYong XLV

- Set sloten voor uw dakdragers (Niet bij elke set dakdragers standaard meegeleverd)
- Montage materiaal om de dakdragers te monteren
- Complete set van dakdragers speciaal voor op uw SsangYong XLV
- Een handleiding die u helpt om de dakdragers te monteren


Waarom kopen bij alleskanmee.nl

✓ Vakkundige klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ Snelle responsetijd
✓ Dé specialist in dakdragers en dakkoffers