Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Commander

Diverse dakdragers voor uw Jeep Commander bestellen


Indien u extra bagage of andere grote voorwerpen mee wilt nemen is het gebruik van dakdragers een must. Wij hebben voor de diverse Jeep Commander modellen dakdragers die zeer geschikt zijn voor het meenemen van uw dakkoffers, fietsen of skidragers. Alle dakdragers hebben een perfecte pasvorm en zitten stevig en veilig op uw dak. Het maximale laadvermogen voor veel van deze drager is ruim voldoende voor een goed gevulde dakkoffer. Omdat wij alles uit eigen magazijn leveren hebben wij een korte levertijd! Alle door ons geleverde dakdragers zijn specifiek bedoeld voor uw auto.

Wij verkopen dakdragers voor Jeep Commander, Jeep Compass, Jeep Grand Cherokee, Jeep Renegade, Jeep Cherokee, Jeep Patriot, Jeep Wrangler. Wij verkopen dakdragers van verschillende merken zoals Thule, Farad, Modula, Mont-Blanc en Aguri.Weergave:
 


Waar zijn de dakdragers Jeep Commander geschikt voor

De dakdragers die wij voor uw Jeep Commander aanbieden zijn uitermate geschikt voor het meenemen van extra bagage of grote voorwerpen zoals dakkoffers, fietsen, SUBboards, kano’s, ladders etc. Op de pagina fietsendragers voor dakdragermontage hebben we een overzicht van alle fietsendragers die op deze dakdragers kunnen passen. De dakdragers zijn geschikt voor het type dak wat bij uw auto hoort, meer informatie over het daktype kunt u vinden op de pagina Diverse daktype voor dakdrager montage


Wat zit er allemaal in de doos van de Jeep Commander dakdragers

- Een complete set dakdragers specifiek voor uw Jeep Commander
- Het gereedschap wat u nodig heeft om de dakdrager op het dak van uw auto te monteren
- Een handleiding die u helpt bij de montage
- Soms zijn de sloten standaard meegeleverd en soms moeten deze los mee besteld worden


Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie


Geen producten gevonden...