★ RUIM 100.000 TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR! • DE GROOTSTE SPECIALIST VAN DE BENELUX IN 2021! ★
Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen! Dé specialist van Nederland!
Kofferbakmatten

Kofferbakmatten

Een kofferbakmat is een investering in uw auto! Met een kofferbakmat kunt u zorgeloos boodschappen en dieren vervoeren, zonder dat de bekleding van de kofferbak vervuild of beschadigd wordt. Een kofferbakmat wordt niet standaard vanuit de autofabrikant meegeleverd.
 
De rubberen kofferbakmatten van Alleskanmee sluiten naadloos aan op de vorm van uw kofferbak en zijn eenvoudig te reinigen zonder enige moeite. De rubberen kofferbakmatten hebben een strak design, hoogwaardig dik materiaal en zijn geurloos. De matten zijn ook bestendig tegen een stootje en zijn duurzaam, waardoor deze extra lang gebruikt kunnen worden.
 
De opstaande randen van de kofferbakmat voorkomen dat er vloeistoffen, vuil of water in de bekleding terechtkomt. De opstaande randen zijn stevig en dik, waardoor deze de vorm van de randen behouden. De kofferbakmatten worden op een professionele wijze verzonden ,zonder te vouwen, zodat u deze direct in de kofferbak van uw auto kan leggen.
 
Wilt u dus een schone kofferbak? Bestel dan direct de kofferbakmatten bij Alleskanmee. Dit kan u doen door onderstaand uw merk en type auto te selecteren en een keuze te maken.

 


Kofferbakmat kopen?

Voor een optimale bescherming van uw kofferbak kunt u online een kofferbakmat bestellen voor uw auto. Alleskanmee biedt scherp geprijsde kofferbakmatten aan van hoogwaardige kwaliteit. 

Verschillende soorten kofferbakmatten (Rubber of stof)

De (rubberen) kofferbak schalen van kunststof zijn van harder en flexibel materiaal. Deze beschermd tegen de meest voorkomende middelen die in de auto vervoerd worden, denk hierbij aan verf, water, modder, dier en boodschappen. De (rubberen) kofferbak schalen hebben een opstaande rand die zorgen ervoor dat er niks op de bekleding komt.

Naast de rubberen kofferbak schalen/matten heeft Alleskanmee ook kofferbakmatten die tot aan de bovenkant van het gestoffeerde deel van de kofferbak monteerbaar zijn en exact op maat van uw auto zijn. De kofferbakmat (stoffen) beschikt over een flap die over de bumper gehangen kan worden, zo beschadigd de bumper niet als de hond hierin springt. Alleskanmee heeft een groot assortiment aan varianten in de kofferbakmatten rubriek. 

Voordelen rubberen kofferbakmat?

De voordelen van de rubberen kofferbakmat zijn:
✅ Sterk
✅ Hoogwaardig dik materiaal
✅ Duurzaam
✅ Antislip
✅ Opstaande rand
✅ Perfecte pasvorm
✅ Beschermd de kofferbak
✅ Makkelijk en snel schoon

Voordelen stoffen kofferbakmat?

De voordelen van de stoffen kofferbakmat zijn:
✅ Luxe uitstraling
✅ Hoogwaardige stof
✅ Antislip
✅ Perfecte pasvorm
✅ Beschermt de kofferbak en bumper (flap) 


Geen producten gevonden...