Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Kofferbakmatten

Kofferbakmatten met een perfect pasvorm?

Alleskanmee.nl biedt een groot scala aan kofferbakmatten op maat. Hiermee beschermt u de kofferbak tegen vuil en vlekken. Denk aan vuil door vloeistoffen zoals verf of water, maar ook aan vuil en nattigheid door winterse omstandigheden of doordat de hond achterin zit.  

Soorten kofferbak matten?

De kofferbakmatten zijn van kunstof gemaakt, welke van harder (wel flexibel) materiaal is en bestand is tegen de meest voorkomende middelen (verf, water, modder et cetera) die in de auto vaak vervoerd worden en/of terecht komen.

Deze kofferbakschalen hebben een kleine opstaande rand om te voorkomen dat vloeistoffen direct door de kofferbak ruimte lopen. Ook hebben we kofferbakmatten die tot aan de bovenkant van het gestofferde deel van de kofferbak monteerbaar zijn en ook deze zijn exact op maat van uw auto. Deze kofferbakmat heeft zelfs een flap die over de bumper valt. Hierdoor wordt de bumper beschermd als bijvoorbeeld de hond hierin springt. Kortom is er een brede keuze op het gebied van kofferbakmatten. Geen producten gevonden...