Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Subaru

Koop Subaru Wielsloten/Velgsloten voordelig online


Set specifieke wielsloten/velgsloten voor uw Subaru. 70% van de autofabrikanten bestellen bij deze fabrikant de wielsloten! Gemaakt van gehard staal en voorzien van een roterende rand om diefstal nagenoeg onmogelijk te maken. De wielsloten zijn goedgekeurd door alle autofabrikanten en het Engelse instituut Thatcham, Tevens voorzien van Tüv goedkeuring. Een extra anti diefstal voor uw Subaru velgen!

Wij verkopen wielsloten voor diverse modellen Subaru zoals de: Subaru Legacy, Subaru XT, Subaru Forester, Subaru Outback, Subaru B9 Tribeca, Subaru Impreza, Subaru XV. Op de productpagina kunt u alle productinformatie vinden over de velgsloten die wij aanbieden.


Waar zijn de wielsloten/velgsloten Subaru geschikt voor

Wanneer u de velgen onder uw Subaru extra wilt beveiligen tegen diefstal is het advies om hiervoor een set hoogwaardige wielsloten ook wel velgsloten genoemd op te monteren. Een set wielsloten/velgsloten bestaat uit 4 speciale moeren of bouten ( dat is afhankelijk van uw voertuig ) met daarbij een aparte adapter waarmee u deze kunt vastdraaien op uw Subaru. U kunt 1 speciale bout op elk wiel plaatsen zodat ze uw velgen er niet zomaar af kunnen draaien.

Wat zit er allemaal in de doos van de Subaru wielsloten

- De Perfect Fit wielsloten worden geleverd in een stevige kunststof verpakking
- 4 sloten ( bouten of moeren dat is afhankelijk van uw voertuig ) en 2 sleutel adapters
- Een korte handleiding en een sticker met sleutelnummer


Waarom kopen bij alleskanmee.nl

✓ Vakkundige klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ Snelle responsetijd
✓ Dé specialist in dakdragers en dakkoffers


Geen producten gevonden...