Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Fabia

Skoda Fabia Wielsloten/Velgsloten kopen bij dé specialist


Set specifieke wielsloten/velgsloten voor uw Skoda Fabia. 70% van de autofabrikanten bestellen bij deze fabrikant de wielsloten! Gemaakt van gehard staal en voorzien van een roterende rand om diefstal nagenoeg onmogelijk te maken. De wielsloten zijn goedgekeurd door alle autofabrikanten en het Engelse instituut Thatcham, Tevens voorzien van Tüv goedkeuring. Een extra anti diefstal voor uw Skoda Fabia velgen!

Wij verkopen wielsloten voor diverse modellen Skoda zoals de: Skoda Fabia, Skoda Octavia, Skoda Superb, Skoda Roomster, Skoda Yeti, Skoda Rapid, Skoda Rapid Spaceback, Skoda Yeti Outdoor, Skoda Karoq. Op de productpagina kunt u alle productinformatie vinden over de velgsloten die wij aanbieden.Waar zijn de wielsloten/velgsloten Skoda Fabia geschikt voor

Wanneer u de velgen onder uw Skoda Fabia extra wilt beveiligen tegen diefstal is het advies om hiervoor een set hoogwaardige wielsloten ook wel velgsloten genoemd op te monteren. Een set wielsloten/velgsloten bestaat uit 4 speciale moeren of bouten ( dat is afhankelijk van uw voertuig ) met daarbij een aparte adapter waarmee u deze kunt vastdraaien op uw Skoda Fabia. U kunt 1 speciale bout op elk wiel plaatsen zodat ze uw velgen er niet zomaar af kunnen draaien.

Inhoud doos veglsloten voor uw Skoda Fabia

- 4 sloten ( bouten of moeren dat is afhankelijk van uw voertuig ) en 2 sleutel adapters
- Een korte handleiding en een sticker met sleutelnummer
- De perfect Fit wielsloten worden geleverd in een stevige kunststof verpakking


Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl