Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Peugeot

Peugeot Wielsloten/Velgsloten te koop


Set specifieke wielsloten/velgsloten voor uw Peugeot. 70% van de autofabrikanten bestellen bij deze fabrikant de wielsloten! Gemaakt van gehard staal en voorzien van een roterende rand om diefstal nagenoeg onmogelijk te maken. De wielsloten zijn goedgekeurd door alle autofabrikanten en het Engelse instituut Thatcham, Tevens voorzien van Tüv goedkeuring. Een extra anti diefstal voor uw Peugeot velgen!

Wij verkopen wielsloten voor diverse modellen Peugeot zoals de: Peugeot 106, Peugeot 206, Peugeot 307, Peugeot 406, Peugeot 607, Peugeot 1007, Peugeot 407, Peugeot 207, Peugeot Expert, Peugeot 308, Peugeot Bipper, Peugeot Partner, Peugeot 508, Peugeot 3008, Peugeot 5008, Peugeot 208, Peugeot 2008, Peugeot 107, Peugeot RCZ, Peugeot 108. Op de productpagina kunt u alle productinformatie vinden over de velgsloten die wij aanbieden.


Waar kan ik de wielsloten/velgsloten voor de Peugeot voor gebruiken

De wielsloten/velgsloten die wij aanbieden op onze webshop voor uw Peugeot zijn zeer geschikt voor het beveiligen van uw velgen. Omdat er één bout vervangen wordt door een speciale bout is de kans op het losdraaien van de velg vele malen kleiner. Deze bout is alleen met de bijgeleverde adapter los te draaien.

Wat bevindt zich allemaal in de doos van de wielsloten/velgsloten voor uw Peugeot

- Een korte handleiding en een sticker met sleutelnummer
- De Perfect Fit wielsloten worden geleverd in een stevige kunststof verpakking
- 4 sloten ( bouten of moeren dat is afhankelijk van uw voertuig ) en 2 sleutel adapters


Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist


Geen producten gevonden...