Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland

Peugeot Wielsloten/Velgsloten te koop


Set specifieke wielsloten/velgsloten voor uw Peugeot. 70% van de autofabrikanten bestellen bij deze fabrikant de wielsloten! Gemaakt van gehard staal en voorzien van een roterende rand om diefstal nagenoeg onmogelijk te maken. De wielsloten zijn goedgekeurd door alle autofabrikanten en het Engelse instituut Thatcham, Tevens voorzien van Tüv goedkeuring. Een extra anti diefstal voor uw Peugeot velgen!

Wij verkopen wielsloten voor diverse modellen Peugeot zoals de: Peugeot 106, Peugeot 206, Peugeot 307, Peugeot 406, Peugeot 607, Peugeot 1007, Peugeot 407, Peugeot 207, Peugeot Expert, Peugeot 308, Peugeot Bipper, Peugeot Partner, Peugeot 508, Peugeot 3008, Peugeot 5008, Peugeot 208, Peugeot 2008, Peugeot 107, Peugeot RCZ, Peugeot 108. Op de productpagina kunt u alle productinformatie vinden over de velgsloten die wij aanbieden.Deze wielsloten/velgsloten voor de Peugeot zijn geschikt voor

Optimale bescherming van uw Peugeot velgen met onze hoogwaardige wielsloten. Door het toepassen van velgsloten geeft u dieven minder kans uw velgen te stelen. Het gebruik van een speciale bout die alleen met de bijgeleverde adapter losgedraaid kan worden beveiligd u uw Peugeot velgen. De FlowerLock wielsloten zijn ontworpen om te worden gebruikt door autofabrikanten en particulieren en bieden uitstekende beveiliging voor alle lichtmetalen en stalen velgen. Dankzij de complexe combinatiepatronen (bloemvorm) en de heavy-duty roterende ring zijn deze wielsloten onmisbaar bij duurdere velgen!

Wat zit er allemaal in de doos van de Peugeot wielsloten

- De Perfect Fit wielsloten worden geleverd in een stevige kunststof verpakking
- 4 sloten ( bouten of moeren dat is afhankelijk van uw voertuig ) en 2 sleutel adapters
- Een korte handleiding en een sticker met sleutelnummer


Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl


Geen producten gevonden...