Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Land-Rover

Wielsloten/Velgsloten van kwaliteit voor uw Land Rover


Set specifieke wielsloten/velgsloten voor uw Land Rover. 70% van de autofabrikanten bestellen bij deze fabrikant de wielsloten! Gemaakt van gehard staal en voorzien van een roterende rand om diefstal nagenoeg onmogelijk te maken. De wielsloten zijn goedgekeurd door alle autofabrikanten en het Engelse instituut Thatcham, Tevens voorzien van Tüv goedkeuring. Een extra anti diefstal voor uw Land Rover velgen!

Wij verkopen wielsloten voor diverse modellen Land Rover zoals de: Land Rover Freelander, Land Rover Freelander 2, Land Rover Range Rover Evoque, Land Rover Discovery Sport. Op de productpagina kunt u alle productinformatie vinden over de velgsloten die wij aanbieden.


Deze wielsloten/velgsloten voor de Land Rover zijn geschikt voor

Optimale bescherming van uw Land Rover velgen met onze hoogwaardige wielsloten. Door het toepassen van velgsloten geeft u dieven minder kans uw velgen te stelen. Het gebruik van een speciale bout die alleen met de bijgeleverde adapter losgedraaid kan worden beveiligd u uw Land Rover velgen. De FlowerLock wielsloten zijn ontworpen om te worden gebruikt door autofabrikanten en particulieren en bieden uitstekende beveiliging voor alle lichtmetalen en stalen velgen. Dankzij de complexe combinatiepatronen (bloemvorm) en de heavy-duty roterende ring zijn deze wielsloten onmisbaar bij duurdere velgen!

Inhoud doos veglsloten voor uw Land Rover

- 4 sloten ( bouten of moeren dat is afhankelijk van uw voertuig ) en 2 sleutel adapters
- Een korte handleiding en een sticker met sleutelnummer
- De perfect Fit wielsloten worden geleverd in een stevige kunststof verpakking


Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie


Geen producten gevonden...