Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Lancia

Koop Lancia Wielsloten/Velgsloten voordelig online


De Perfect Fit wielsloten zijn gemaakt van gehard staal en de draad is gewalst! Dit proces zorgt voor een goed blijvende schroefdraad. Er is een roterende ring bij het slot om te zorgen dat er geen grip is voor hakken en lassen ( bij diefstal ) van uw Lancia velgen. De wielsloten zijn uiteraard verzinkt om corrosie tegen te gaan, ( duurtest iso 9227/2006 ) en weerstaan een geteste sterkte van 400 Nm waar normaal een aandraaimoment op de auto 110 Nm is.

Voor de volgende modellen Lancia bieden wij wielsloten/velgsloten aan: Lancia Ypsilon, Lancia Musa, Lancia Linea, Lancia Delta, Lancia Voyager, Lancia Flavia


Waar zijn de wielsloten/velgsloten Lancia geschikt voor

Wanneer u de velgen onder uw Lancia extra wilt beveiligen tegen diefstal is het advies om hiervoor een set hoogwaardige wielsloten ook wel velgsloten genoemd op te monteren. Een set wielsloten/velgsloten bestaat uit 4 speciale moeren of bouten ( dat is afhankelijk van uw voertuig ) met daarbij een aparte adapter waarmee u deze kunt vastdraaien op uw Lancia. U kunt 1 speciale bout op elk wiel plaatsen zodat ze uw velgen er niet zomaar af kunnen draaien.
 

Inhoud doos veglsloten voor uw Lancia

- 4 sloten ( bouten of moeren dat is afhankelijk van uw voertuig ) en 2 sleutel adapters
- Een korte handleiding en een sticker met sleutelnummer
- De perfect Fit wielsloten worden geleverd in een stevige kunststof verpakking

 

Waarom kopen bij alleskanmee.nl

✓ Vakkundige klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ Snelle responsetijd
✓ Dé specialist in dakdragers en dakkoffers


Geen producten gevonden...