Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland

Koop Wielsloten/Velgsloten voor uw Dodge op Alleskanmee.nl


Set specifieke wielsloten/velgsloten voor uw Dodge. 70% van de autofabrikanten bestellen bij deze fabrikant de wielsloten! Gemaakt van gehard staal en voorzien van een roterende rand om diefstal nagenoeg onmogelijk te maken. De wielsloten zijn goedgekeurd door alle autofabrikanten en het Engelse instituut Thatcham, Tevens voorzien van Tüv goedkeuring. Een extra anti diefstal voor uw Dodge velgen!

Wij verkopen wielsloten voor diverse modellen Dodge zoals de: Dodge Caliber, Dodge Viper, Dodge Nitro, Dodge Avenger, Dodge Journey. Op de productpagina kunt u alle productinformatie vinden over de velgsloten die wij aanbieden.Waar zijn de wielsloten/velgsloten Dodge geschikt voor

Wanneer u de velgen onder uw Dodge extra wilt beveiligen tegen diefstal is het advies om hiervoor een set hoogwaardige wielsloten ook wel velgsloten genoemd op te monteren. Een set wielsloten/velgsloten bestaat uit 4 speciale moeren of bouten ( dat is afhankelijk van uw voertuig ) met daarbij een aparte adapter waarmee u deze kunt vastdraaien op uw Dodge. U kunt 1 speciale bout op elk wiel plaatsen zodat ze uw velgen er niet zomaar af kunnen draaien.

Wat zit er allemaal in de doos van de Dodge wielsloten

- De Perfect Fit wielsloten worden geleverd in een stevige kunststof verpakking
- 4 sloten ( bouten of moeren dat is afhankelijk van uw voertuig ) en 2 sleutel adapters
- Een korte handleiding en een sticker met sleutelnummer


Waarom kopen bij alleskanmee.nl

✓ Vakkundige klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ Snelle responsetijd
✓ Dé specialist in dakdragers en dakkoffers


Geen producten gevonden...