Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland

Wielsloten/Velgsloten te koop voor uw Chevrolet


Set specifieke wielsloten/velgsloten voor uw Chevrolet. 70% van de autofabrikanten bestellen bij deze fabrikant de wielsloten! Gemaakt van gehard staal en voorzien van een roterende rand om diefstal nagenoeg onmogelijk te maken. De wielsloten zijn goedgekeurd door alle autofabrikanten en het Engelse instituut Thatcham, Tevens voorzien van Tüv goedkeuring. Een extra anti diefstal voor uw Chevrolet velgen!

Wij verkopen wielsloten voor diverse modellen Chevrolet zoals de: Chevrolet Orlando, Chevrolet Cruze, Chevrolet Aveo, Chevrolet Trax. Op de productpagina kunt u alle productinformatie vinden over de velgsloten die wij aanbieden.Waar zijn de wielsloten/velgsloten Chevrolet geschikt voor

Wanneer u de velgen onder uw Chevrolet extra wilt beveiligen tegen diefstal is het advies om hiervoor een set hoogwaardige wielsloten ook wel velgsloten genoemd op te monteren. Een set wielsloten/velgsloten bestaat uit 4 speciale moeren of bouten ( dat is afhankelijk van uw voertuig ) met daarbij een aparte adapter waarmee u deze kunt vastdraaien op uw Chevrolet. U kunt 1 speciale bout op elk wiel plaatsen zodat ze uw velgen er niet zomaar af kunnen draaien.

Inhoud doos veglsloten voor uw Chevrolet

- 4 sloten ( bouten of moeren dat is afhankelijk van uw voertuig ) en 2 sleutel adapters
- Een korte handleiding en een sticker met sleutelnummer
- De perfect Fit wielsloten worden geleverd in een stevige kunststof verpakking


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling


Geen producten gevonden...