Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
BMW

Online Wielsloten/Velgsloten te koop voor uw BMW


De Flower Lock serie wielsloten welke wij verkopen voor uw BMW is de meest verkochte van deze lijnen. Ook de autofabrikanten kiezen deze lijn vanwege de diverse productvoordelen op het gebied van antidiefstal. Met name de draaiende buitenrand is hierin een grote plus. Farad is al decennia lang de grootste en leidende fabrikant in de wereld op het gebied van wielsloten waardoor u zeker bent van de hoogste mate van kwaliteit wielsloten voor uw BMW.

Voor de BMW 5 Serie, BMW 6-Serie, BMW 8-Serie, BMW Z3, BMW Z4, BMW Z8, BMW X1, BMW 7-Serie, BMW X3, BMW 5-Serie, BMW X6, BMW X5, BMW 1-Serie, BMW 3-Serie, BMW 2-Serie, BMW X4, BMW X2, BMW 4-Serie hebben wij voordelige en hoogwaardige wielsloten direct uit voorraad leverbaar.


Waar zijn de wielsloten/velgsloten BMW geschikt voor

Wanneer u de velgen onder uw BMW extra wilt beveiligen tegen diefstal is het advies om hiervoor een set hoogwaardige wielsloten ook wel velgsloten genoemd op te monteren. Een set wielsloten/velgsloten bestaat uit 4 speciale moeren of bouten ( dat is afhankelijk van uw voertuig ) met daarbij een aparte adapter waarmee u deze kunt vastdraaien op uw BMW. U kunt 1 speciale bout op elk wiel plaatsen zodat ze uw velgen er niet zomaar af kunnen draaien.

Wat bevindt zich allemaal in de doos van de wielsloten/velgsloten voor uw BMW

- Een korte handleiding en een sticker met sleutelnummer
- De Perfect Fit wielsloten worden geleverd in een stevige kunststof verpakking
- 4 sloten ( bouten of moeren dat is afhankelijk van uw voertuig ) en 2 sleutel adapters


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling


Geen producten gevonden...