Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland

Online Wielsloten/Velgsloten te koop voor uw BMW


De Flower Lock serie wielsloten welke wij verkopen voor uw BMW is de meest verkochte van deze lijnen. Ook de autofabrikanten kiezen deze lijn vanwege de diverse productvoordelen op het gebied van antidiefstal. Met name de draaiende buitenrand is hierin een grote plus. Farad is al decennia lang de grootste en leidende fabrikant in de wereld op het gebied van wielsloten waardoor u zeker bent van de hoogste mate van kwaliteit wielsloten voor uw BMW.

Voor de BMW 5 Serie, BMW 6-Serie, BMW 8-Serie, BMW Z1, BMW Z3, BMW Z4, BMW Z8, BMW X1, BMW 7-Serie, BMW X3, BMW 5-Serie, BMW X6, BMW X5, BMW 1-Serie, BMW 3-Serie, BMW 2-Serie, BMW X4, BMW X2, BMW 4-Serie hebben wij voordelige en hoogwaardige wielsloten direct uit voorraad leverbaar.BMW wielsloten/velgsloten zijn toepasbaar voor

Onze hoogwaardige wielsloten ook wel velgsloten zijn zeer geschikt voor het extra beveiligen van uw velgen op uw BMW. Er wordt per wiel één bout vervangen door een slotbout. Deze zal worden gemonteerd met een speciale adapter. Hierdoor worden de velgen van uw BMW extra beschermd tegen diefstal.

Inhoud doos veglsloten voor uw BMW

- 4 sloten ( bouten of moeren dat is afhankelijk van uw voertuig ) en 2 sleutel adapters
- Een korte handleiding en een sticker met sleutelnummer
- De perfect Fit wielsloten worden geleverd in een stevige kunststof verpakking


Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl


Geen producten gevonden...