BESTEL NU VÓÓR 16:00 uur, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
VEILIG EN EENVOUDIG BETALEN!
DE SPECIALIST VAN DE BENELUX!
Mitsubishi
Mitsubishi Trekhaken
Mitsubishi

Bestel hier trekhaken en kabelsets voor uw Mitsubishi 

Indien u bijvoorbeeld een fietsendrager of een aanhanger wilt vervoeren achter uw auto heeft u natuurlijk een trekhaak nodig. Wij hebben voor diverse Mitsubishi modellen trekhaken en kabelsets in ons assortiment. Deze trekhaken zijn specifiek op maat gemaakt voor uw Mitsubishi. Alleskanmee.nl levert trekhaken van hoogwaardige kwaliteit. Het is natuurlijk erg belangrijk dat een trekhaak goed past een van goede kwaliteit is. Wij hebben voor de volgende modellen Mitsubishi kwaliteit trekhaken en kabelsets in ons assortiment: Mitsubishi ASX, Mitsubishi Colt, Mitsubishi Eclipse Cross, Mitsubishi Grandis, Mitsubishi L200, Mitsubishi L300, Mitsubishi Lancer, Mitsubishi Outlander, Mitsubishi Outlander Sport, Mitsubishi Pajero, Mitsubishi Pajero Pinin, Mitsubishi Pinin, Mitsubishi Space Star


ASX
Colt
Eclipse Cross
Grandis
L200
L300
Lancer
Outlander
Outlander Sport
Pajero
Pajero Pinin
Pinin
Space Star

Waar kan ik de Mitsubishi trekhaak voor gebruiken

Trekhaken zijn noodzakelijk voor het vervoeren van uw fietsendrager, caravan of aanhangwagen. Op Alleskanmee.nl vindt u kwaliteit trekhaken die wij voordelig leveren. Ook vindt u op onze website kabelsets specifiek voor uw Mitsubishi. Hiermee zorgt u dat bijvoorbeeld de verlichting van uw fietsenrek naar behoren werkt. Doordat deze specifiek voor uw Mitsubishi zijn, zijn deze altijd passend.

Inhoud Mitsubishi verpakking

- Trekhaak compleet(Exclusief kabelset)
- Duidelijke handleiding voor de montage
- Montagemateriaal zoals bouten en moeren

Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie


Fijn dat je op de website van Alleskanmee.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies