BESTEL NU VÓÓR 16:00 uur, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
VEILIG EN EENVOUDIG BETALEN!
DE SPECIALIST VAN DE BENELUX!
Dacia
Dacia Trekhaken
Dacia

Online trekhaken en kabelsets kopen voor uw Dacia

Op Alleskanmee.nl vindt u verschillende trekhaken en kabelsets geschikt voor uw Dacia. Wij bieden verschillende soorten trekhaken aan: Vaste, horizontaal afneembare of verticaal afneembare. Trekhaken zijn natuurlijk erg handig voor het vervoeren van bijvoorbeeld uw aanhanger of uw fietsendrager. Ook hebben wij kabelsets voor uw Dacia. Wij hebben universele kabelsets. Deze zijn geschikt voor elke auto zonder LED verlichting. Naast deze universele kabelsets hebben wij ook wagenspecifieke kabelsets voor uw Dacia. Deze zijn vaak wel geschikt voor auto's met LED verlichting en zijn gemakkelijker aan te sluiten. Trekhaken en kabelsets hebben wij voor de volgende modellen Dacia Dacia Dokker, Dacia Duster, Dacia Lodgy, Dacia Logan, Dacia Sandero


Dokker
Duster
Lodgy
Logan
Sandero
Sandero Stepway
Sandero Stepway
Sandero Stepway

Dacia trekhaken zijn geschikt voor

Een trekhaak is natuurlijk te gebruiken voor meerdere dingen, denk aan fietsendragers, aanhangers, campers of trekhaakboxen. Kortom is een trekhaak super handig om onder uw Dacia te hebben. Op Alleskanmee.nl vindt u verschillende merken trekhaken, deze drie verschillende leveranciers leveren trekhaken van hoge kwaliteit en met Europese goedkeuring. Doordat deze trekhaken een goede pasvorm hebben is het voor de gene die monteert makkelijk een sneller te monteren.

Inhoud verpakking trekhaak Dacia

- Duidelijke handleiding voor montage
- Complete trekhaak inclusief kogel (exclusief kabelset)
- Bevestigingsmateriaal

Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie


Fijn dat je op de website van Alleskanmee.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies