WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE Aankoopbedrag terug winnen? >>DOE MEE<< WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE
Mini
Mini Trekhaken & Kabelsets
Mini

Koop hier trekhaken en kabelsets voor uw Mini 

Indien u bijvoorbeeld een fietsendrager of een aanhanger wilt vervoeren achter uw auto heeft u natuurlijk een trekhaak nodig! Wij hebben voor diverse Mini modellen trekhaken en kabelsets in ons assortiment. Deze trekhaken zijn specifiek op maat gemaakt voor uw Mini. Alleskanmee.nl levert trekhaken van hoogwaardige kwaliteit. Het is natuurlijk erg belangrijk dat een trekhaak goed past een van goede kwaliteit is. Wij hebben voor de volgende modellen Mini kwaliteit trekhaken en kabelsets in ons assortiment: Mini Clubman, Mini Cooper, Mini Countryman


Clubman
Cooper
Countryman

Waar kan ik de Mini trekhaak voor gebruiken

Trekhaken zijn noodzakelijk voor het vervoeren van uw fietsendrager, caravan of aanhangwagen. Op Alleskanmee.nl vindt u kwaliteit trekhaken die wij voordelig leveren. Ook vindt u op onze website kabelsets specifiek voor uw Mini. Hiermee zorgt u dat bijvoorbeeld de verlichting van uw fietsenrek naar behoren werkt. Doordat deze specifiek voor uw Mini zijn, zijn deze altijd passend!

Inhoud Mini verpakking

- Trekhaak compleet(Exclusief kabelset)
- Duidelijke handleiding voor de montage
- Montagemateriaal zoals bouten en moeren

Waarom kopen bij alleskanmee.nl

✓ Vakkundige klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ Snelle responsetijd
✓ Dé specialist in dakdragers en dakkoffers


Fijn dat je er bent! Alleskanmee.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer geselecteerde cookies