WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE Aankoopbedrag terug winnen? >>DOE MEE<< WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE
DS3
DS3 DS
Filter
Toepassen
DS3

Trekhaken en kabelsets te koop voor uw DS DS3 

Op Alleskanmee.nl vindt u verschillende trekhaken en kabelsets geschikt voor uw DS DS3. Wij bieden verschillende soorten trekhaken aan: Vaste, horizontaal afneembare of verticaal afneembare. Trekhaken zijn natuurlijk erg handig voor het vervoeren van bijvoorbeeld uw aanhanger of uw fietsendrager! Ook hebben wij kabelsets voor uw DS DS3. Wij hebben universele kabelsets. Deze zijn geschikt voor elke auto zonder LED verlichting. Naast deze universele kabelsets hebben wij ook wagenspecifieke kabelsets voor uw DS DS3. Deze zijn vaak wel geschikt voor auto's met LED verlichting en zijn gemakkelijker aan te sluiten! Trekhaken en kabelsets hebben wij voor de volgende modellen DS DS DS3, DS DS4, DS DS5, DS DS7


Weergave:
 


Bezig met laden...

DS DS3 trekhaken zijn geschikt voor

Een trekhaak is natuurlijk te gebruiken voor meerder dingen, denk aan fietsendragers, aanhangers, campers of trekhaakboxen. Kortom, een trekhaak is super handig om onder uw DS DS3 te hebben! Op Alleskanmee.nl vindt u verschillende merken trekhaken. Deze drie verschillende leveranciers leveren trekhaken van hoge kwaliteit en met Europese goedkeuring. Doordat deze trekhaken een goede pasvorm hebben is het voor de gene die monteert makkelijk een sneller te monteren!

Inhoud verpakking trekhaak DS DS3

- Duidelijke handleiding voor montage
- Complete trekhaak inclusief kogel (Exclusief kabelset)
- Bevestigingsmateriaal

Waarom kopen bij alleskanmee.nl

✓ Vakkundige klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ Snelle responsetijd
✓ Dé specialist in dakdragers en dakkoffers


Fijn dat je er bent! Alleskanmee.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer geselecteerde cookies