WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE Aankoopbedrag terug winnen? >>DOE MEE<< WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE
Dodge
Dodge Trekhaken & Kabelsets
Dodge

Dodge trekhaken en kabelsets bestellen online

Op Alleskanmee.nl vindt u verschillende trekhaken en kabelsets geschikt voor uw Dodge. Wij bieden verschillende soorten trekhaken aan: Vaste, horizontaal afneembare of verticaal afneembare. Trekhaken zijn natuurlijk erg handig voor het vervoeren van bijvoorbeeld uw aanhanger of uw fietsendrager! Ook hebben wij kabelsets voor uw Dodge. Wij hebben universele kabelsets. Deze zijn geschikt voor elke auto zonder LED verlichting. Naast deze universele kabelsets hebben wij ook wagenspecifieke kabelsets voor uw Dodge. Deze zijn vaak wel geschikt voor auto's met LED verlichting en zijn gemakkelijker aan te sluiten! Trekhaken en kabelsets hebben wij voor de volgende modellen Dodge Dodge Caliber, Dodge Journey, Dodge Nitro, Dodge Caravan, Dodge Voyager


Caliber
Caravan
Journey
Nitro
Voyager

Waar kan ik de Dodge trekhaak voor gebruiken

Trekhaken zijn noodzakelijk voor het vervoeren van uw fietsendrager, caravan of aanhangwagen. Op Alleskanmee.nl vindt u kwaliteit trekhaken die wij voordelig leveren. Ook vindt u op onze website kabelsets specifiek voor uw Dodge. Hiermee zorgt u dat bijvoorbeeld de verlichting van uw fietsenrek naar behoren werkt. Doordat deze specifiek voor uw Dodge zijn, zijn deze altijd passend!

Inhoud Dodge verpakking

- Trekhaak compleet(Exclusief kabelset)
- Duidelijke handleiding voor de montage
- Montagemateriaal zoals bouten en moeren

Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling


Fijn dat je er bent! Alleskanmee.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer geselecteerde cookies