Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Clubman

Koop hier uw Mini Clubman trekhaken en kabelsets


Indien u bijvoorbeeld een fietsendrager of een aanhanger wilt vervoeren achter uw auto heeft u natuurlijk een trekhaak nodig! Wij hebben voor diverse Mini Clubman modellen trekhaken en kabelsets in ons assortiment. Deze trekhaken zijn specifiek op maat gemaakt voor uw Mini Clubman. Alleskanmee.nl levert trekhaken van hoogwaardige kwaliteit. Het is natuurlijk erg belangrijk dat een trekhaak goed past een van goede kwaliteit is.

Wij hebben voor de volgende modellen Mini kwaliteit trekhaken en kabelsets in ons assortiment: Mini Clubman, Mini Cooper, Mini Countryman


Weergave:
 


Bezig met laden...

Mini Clubman trekhaken zijn geschikt voor


Een trekhaak is natuurlijk te gebruiken voor meerder dingen, denk aan fietsendragers, aanhangers, campers of trekhaakboxen. Kortom, een trekhaak is super handig om onder uw Mini Clubman te hebben! Op Alleskanmee.nl vindt u verschillende merken trekhaken. Deze drie verschillende leveranciers leveren trekhaken van hoge kwaliteit en met Europese goedkeuring. Doordat deze trekhaken een goede pasvorm hebben is het voor de gene die monteert makkelijk een sneller te monteren!


Inhoud Mini Clubman verpakking

- Trekhaak compleet(Exclusief kabelset)
- Duidelijke handleiding voor de montage
- Montagemateriaal zoals bouten en moeren

Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie