Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
RX

Trekhaken en kabelsets voor diverse Lexus RX modellen


Indien u bijvoorbeeld een fietsendrager of een aanhanger wilt vervoeren achter uw auto heeft u natuurlijk een trekhaak nodig! Wij hebben voor diverse Lexus RX modellen trekhaken en kabelsets in ons assortiment. Deze trekhaken zijn specifiek op maat gemaakt voor uw Lexus RX. Alleskanmee.nl levert trekhaken van hoogwaardige kwaliteit. Het is natuurlijk erg belangrijk dat een trekhaak goed past een van goede kwaliteit is.

Wij hebben voor de volgende modellen Lexus kwaliteit trekhaken en kabelsets in ons assortiment: Lexus CT, Lexus GS, Lexus IS, Lexus NX, Lexus RX


Weergave:
 


Bezig met laden...
Snelle levering uit eigen voorraad!
Veilig en eenvoudig betalen
De Specialist van Nederland

Lexus RX trekhaken zijn geschikt voor


Een trekhaak is natuurlijk te gebruiken voor meerder dingen, denk aan fietsendragers, aanhangers, campers of trekhaakboxen. Kortom, een trekhaak is super handig om onder uw Lexus RX te hebben! Op Alleskanmee.nl vindt u verschillende merken trekhaken. Deze drie verschillende leveranciers leveren trekhaken van hoge kwaliteit en met Europese goedkeuring. Doordat deze trekhaken een goede pasvorm hebben is het voor de gene die monteert makkelijk een sneller te monteren!


Inhoud Lexus RX verpakking

- Trekhaak compleet(Exclusief kabelset)
- Duidelijke handleiding voor de montage
- Montagemateriaal zoals bouten en moeren

Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling