Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Materia

Bestel hier trekhaken en kabelsets voor uw Daihatsu Materia 


Trekhaken en kabelsets voor uw Daihatsu Materia vindt u natuurlijk op Alleskanmee.nl. Wij hebben een groot assortiment aan trekhaken en kabelsets van verschillende merken. Trekhaken leveren wij van de merken: Auto-Hak, Aragon Enganches en Umbra Rimorchi. Al deze 3 merken leveren trekhaken van hoge kwaliteit. Wagen specifieke kabelsets leveren wij van het merk ECS. Er zijn 7 en 13 polige kabelsets. 7 polig is zeer geschikt voor bijvoorbeeld fietsendragers of aanhangers. Deze geeft geen constante stroom. De 13 polige kabelsets geven constante stroom af. Ideaal voor bijvoorbeeld een caravan dus.

Wij hebben voor uw Daihatsu Cuore, Daihatsu Move, Daihatsu Materia, Daihatsu Sirion, Daihatsu Terios trekhaken en kabelsets in ons assortiment.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Waar kan ik de Daihatsu Materia trekhaak voor gebruiken


Trekhaken zijn noodzakelijk voor het vervoeren van uw fietsendrager, caravan of aanhangwagen. Op Alleskanmee.nl vindt u kwaliteit trekhaken die wij voordelig leveren. Ook vindt u op onze website kabelsets specifiek voor uw Daihatsu Materia. Hiermee zorgt u dat bijvoorbeeld de verlichting van uw fietsenrek naar behoren werkt. Doordat deze specifiek voor uw Daihatsu Materia zijn, zijn deze altijd passend!


Wat ontvangt u allemaal bij de trekhaak Daihatsu Materia

- Complete trekhaak voor uw Daihatsu Materia(Exclusief kabelset)
- Bevestigingsmateriaal zoals bouten en moeren
- Een handleiding die u helpt bij de montage

Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist